Strandpromenaden

Bricks A/S har, af det børsnoterede selskab Blue Vision A/S, erhvervet selskabet Strandpromenaden A/S i København med tilhørende grund, projekt og lokalplan.

Læs mere

Rødovre Stationscenter

Tilbage i 2013 brændte Rødovre Stationscenter ned, men nu sker der endelig noget med brandtomten i Rødovre Syd. Rødovre Stationscenter skal nu danne rammerne for en tryg bydel med fokus på alsidige funktioner, forskønnelse af området og arkitektur, hvor der skal være fyldt med liv og mennesker.

Læs mere

Christmas Møllers Have

Opførelsen af 76 stk. 3-4 vær. lejligheder fra ca. 77 m2  til 195 m2.

Christmas Møllers Have kan få drømmen om at bo moderne, centralt og tæt på Christian firtals gamle København til at gå i opfyldelse.

Byggestart: medio 2013
Indflytning: medio/ultimo 2014

Læs mere

Østerbrogade 62

Markant og moderniseret hjørneejendom i 4 etager meget synligt beliggende mellem søerne og Trianglen med facade mod både Østerbrogade og Slagelsegade. Ejendommen omfatter 2 store butikker samt 10 kontorlejemål og 1 beboelseslejemål.

Læs mere

Købmagergade 36

Gennemrenoveret ejendom på hjørnet af Kronprinsensgade og Købmagergade - én af de mest befærdede gågader i København. Ejendommen består af et klassisk forhus i 3 etager med 1 butik, 2 kontorer og 1 liebhaverbolig samt et 4 etagers baghus i pakhus stil til 1 butik, 1 showroom og 4 etager til erhvervsformål.

Læs mere

Blaagaardgade

36 helt specielle ultramoderne ejerlejligheder på indre Nørrebro, indrettet i en gammel papirslagerbygning fra år 1900 med adgang til et fredeligt grønt gårdmiljø.

Projektet er solgt inden opførelse.

Læs mere

Krogshøjvej

21 ejerlejligheder med dagligvarebutik i stueetagen, beliggende i Bagsværd bymidte. Projektet er bl.a. kendetegnet ved, at der til alle lejligheder er min 15 m2 udvendige altaner og hovedparten af lejlighederne er gennemlyste, hvilket bidrager til ejendommens høje kvalitet.

Læs mere

Lille Hareskov

6 rækkehuse til beboelse, beliggende i Lille Hareskov. Projektet blev opført i 2006 på baggrund af konkurrence udstedt af Værløse Kommune. Projektet er kendetegnet ved store nordvendte glaspartier mod skov og sø og dets gule kulbrændte sten fra Petersen Tegl.

Læs mere