Adresse

Sted

År

Ejendommen er totalrenoveret og fremtræder både ude og inde i elegant arkitektonisk stil. I forbindelse med renoveringen er ejendommens oprindelige udtryk bevaret, samtidig med at nye, store vinduespartier sikrer lyse og attraktive lokaler.

Tæt på ringveje og motorvej

Den 6000 kvadratmeter store ejendom på Søren Frichsvej 44 i Åbyhøj består af to bygninger, som begge har store facadevinduer ud til Frichsparken. Beliggenheden er central med få kilometer til Aarhus` centrum og umiddelbar nærhed til både byens ringveje og motorvejen. Renoveringen er sket I samarbejde med Gudnitz, Krabbe og Vang, Arkitektur & Design.

Pakhuset på Pustervig Torv i Aarhus har kvaliteter, der matcher Bricks` DNA: Det er både smukt, af høj kvalitet og velbeliggende.

Det er et af byens eneste bevarede pakhuse med en gadefacade, og placeringen midt i det charmerende, aarhusianske latinerkvarter er unik. 

Hans Broge blev uddannet her

Samtidig har det en historie, der rækker langt tilbage i tiden. Pakhuset i Badstuegade 1 blev opført i 1809 af Købmand Harboe Meulengrath som lager til de varer, han sejlede ind fra handel i udlandet. Det var samtidig her, at storkøbmanden Hans Broge, en af byens allerstørste sønner, blev uddannet.

Få steder i Aarhus er midtby-pulsen så inspirerende som i Guldsmedgade. Her har Bricks renoveret Guldsmedgade 23, som rummer både butikslejemål og otte ejerlejligheder af høj kvalitet. Arkitekten bag renoveringen af ejendommens 1500 kvadratmeter er Gudnitz, Krabbe og Vang, Arkitektur & Design

Den smukke ejendom på Marselis Tværvej 4 står i dag gennemrestaureret i gedigne materialer, så Bricks`domicil repræsenterer det format, virksomheden vil kendes på.  Arkitekturen er klassisk, ejendommen harmonisk og dens historie markant.

Øjenklinik og kollegium

Aarhus Kommune købte ejendommen i 1896 som en udstykning fra herregården Marselisborg Avlsgaard. Den nuværende ejendom blev opført i 1914 som privatbolig og klinik af en øjenlæge, men huset er mest kendt for sin fortid som kollegium for 27 studerende på Aarhus Universitet, som blev grundlagt den 21. september 1928.

Okkuperet af tyskerne

Studenterkollegiet blev under besættelsen okkuperet af tyskerne umiddelbart efter, at Royal Air Force havde bombarderet Gestapos hovedkvarter i kollegierne i universitetsparken. Efter krigen købte Krigsministeriet ejendommen, der i 1996 blev overtaget af Statsamtet frem til 2008, hvor Bricks købte den 1000 kvadratmeter store ejendom i med henblik på at skabe et domicil og dermed en ny æra for den smukke bygning. Restaureringen er sket i samarbejde med Arkitema Architects K/S.

Tilbage i 2013 brændte Rødovre Stationscenter ned, men nu sker der endelig noget med brandtomten i Rødovre Syd. Rødovre Stationscenter skal nu danne rammerne for en tryg bydel med fokus på alsidige funktioner, forskønnelse af området og arkitektur, hvor der skal være fyldt med liv og mennesker.

Bricks A/S skal i samarbejde med BYR GRUPPEN og Gefion Group opføre 35.000 m2 fordelt på bolig og erhverv. Området placerer sig strategisk, som et stationsnært område, der skal være med til at binde de omkringliggende byområder sammen. Gennem hele området bliver der etableret et nyt bymæssigt strøg, som strækker sig fra den østlige til den vestlige del. Byen skal kobles sammen af grønne kantzoner og forbindelser, som skaber overgangen mellem bolig og stræde. En gangbro, inspireret af ”New York Highline”, skabes til at håndtere cykel- og gangtrafikken.

Området bliver en kombination mellem det tætte bybillede og de grønne zoner. Boligerne bliver af forskellig karakter og kommer til at variere i bl.a. højden, så der opnås en rummelig og spændende variation. Bybilledet fyldes samtidig af liv og aktivitet, når bygningerne åbnes mod det nye strøg, med åbne facader, indgange og butiksfacader.

Ejendommen er gennemrenoveret og beliggende på hjørnet af Kronprinsensgade og Købmagergade - en af de mest befærdede gågader i København. Ejendommen består af et klassisk forhus i tre etager med en butik, to kontorer og en liebhaverbolig. Derudover et baghus i fire etager i pakhus-stil til erhvervslejemål – heriblandt en butik og et showroom. Arkitekten bag renoveringen er Designgroup ApS.

Bricks har udviklet et projekt, der med sine hængende haver i det 4000 kvadratmeter store taglandskab er inspireret af babylonisk arkitektur.

Projektet var tiltænkt en placering på hjørnet af Nørrebrogade og Knudrisgade og en funktion som grøn oase i hjertet af byen. Projektets høje bygninger skulle fremstå som en ny byport til Aarhus.

Der er tale om et bolig- og erhvervsbyggeri med tilhørende sundheds-, fitness- og wellnessfaciliteter tæt ved Århus Universitet. Det er udviklet i samarbejde med Schmidt Hammer Lassen Architects.

I dette Bricks-projekt er en gammel papirslagerbygning fra år 1900 rammen om 36 ultramoderne ejerlejligheder med et råt udtryk på indre Nørrebro. Alle lejligheder er gennemlyste og med adgang til et fredeligt, grønt gårdmiljø. Projektet på Blaagaardsgade er udviklet i samarbejde med Schmidt Hammer Lassen Architects.

Ejendommen er et gedigent byggeri i Bagsværd bymidte. Den rummer 21 ejerlejligheder, hvoraf flertallet er gennemlyste. Alle lejligheder har udvendige altaner på minimum 15 kvadratmeter. Projektet på Krogshøjvej er udviklet i samarbejde med Schmidt Hammer Lassen Architects.

Projektet er et konkurrenceforslag til første etape af udviklingen af Aarhus Ø - den nye bydel i de bynære havnearealer på Aarhus Havn. Projektet er fra 2007 og var tiltænkt en placering på Pier 4. Det er en kombination af 23.000 kvadratmeter beboelse og 20.000 kvadratmeter erhverv. Projektet, der er lavet i samarbejde med Arkitektfirmaet C.F. Møller, opnåede en "2. plads" i konkurrencen.

Projektet var tiltænkt en placering på de bynære havnearealer på Aarhus Ø som nabo til Isbjerget. "Ø2" var navnet på projektet, der matchede masterplanen for de bynære havnearealer. Ø2 var både integreret i masterplanens karréstruktur og samtidig - i kraft af sit udtryk og arkitektur - et selvstændigt og markant bygningsværk. Skitsen blev lavet i samarbejde med Schmidt Hammer Lassen Architects.

Sammen med Schmidt Hammer Lassen Architects har Bricks udviklet en visionsplan for en helt ny bydel i Åbydalen. Det drejer sig om området omkring Søren Frichs Vej, der - tæt på Aarhus` centrum - ligger placeret som en ø mellem Åbyhøj og Ådalens grønne, rekreative arealer.

I det attraktive område skal kvalitet, overraskende arkitektur og overkommelige priser ifølge visionsplanen gå op i en højere enhed.

Visionsplanen foreslår den nye bydel opført med en grøn karréstruktur, 4000 attraktive boliger og nye erhvervstyper, der kan nyde godt af den smukke beliggenhed samt nærheden til både universitetet, Ådalen og motorvejen. Visionsplanen er i dag en del af kommuneplanen, der åbner for, at projektet kan blive realiseret på et tidspunkt.

Området omkring Aarhus Stadion rummer fantastiske muligheder for udvikling af et sportsligt kraftcenter. Det er afsættet for Bricks` visionsoplæg fra 2007, der er en helhedsplan med blandt andet en kæmpe multihal under Jydsk Væddeløbsbane, campus for elitesportsudøvere og arealer til erhvervslivet. Visionsoplægget er lavet i samarbejde med Schmidt Hammer Lassen Architects.

De seks rækkehuse i Lille Hareskov blev opført i 2006, efter at Bricks havde vundet en konkurrence, som Værløse Kommune stod bag. Projektet er kendetegnet ved store nordvendte glaspartier mod skov og sø og dets gule, kulbrændte sten fra Petersen Tegl. Rækkehus-projektet er lavet i samarbejde med Arkitema Architects.

Markant og moderniseret hjørneejendom i 4 etager med attraktiv beliggenhed mellem Trianglen og søerne. Ejendommen på Østerbrogade har facade mod både Østerbrogade og Slagelsegade - den indeholder to store butikslejemål, 10 kontorlejemål og et beboelseslejemål. Arkitekten bag moderniseringen er Eva Harlou.

Ejendommen er udviklet i samarbejde med Arkitektfirmaet C.F. Møller. Projektet på Finderupvej i Aarhus C indeholder 8000 kvadratmeter bolig og erhverv. Projektet blev solgt før opførelse, men er efterfølgende blevet opført som Bricks oprindeligt planlagde det.