Strandpromenaden

Bricks A/S har, af det børsnoterede selskab Blue Vision A/S, erhvervet selskabet Strandpromenaden A/S i København med tilhørende grund, projekt og lokalplan.

Martin Busk udtaler; Vi er, i Bricks A/S, særdeles glade for handlen og ser med stor forventning frem til at komme i gang med processen. Det er et ekstremt spændende projekt, vi i samarbejde schmidt hammer lassen architects er ved at skabe, med en fantastisk og unik beliggenhed - ja, i vores optik, den bedste i København, med nærmeste nabo til det eksklusive og etablerede boligområde Tuborg Nord i Hellerup. Det er en optimal kombination af natur og kultur med stranden som en skøn oase og byen tæt på. Så markant en placering medfører et stort ansvar, som vi er klar til at tage, udtaler Martin Busk, direktør i Bricks A/S.

Bricks A/S ser det som en naturlig del af vores tilgang til byggerier, først og fremmest at tage afsæt i de mennesker, der skal bo i Strandpromenaden og de nære og lokale rammer, de skal leve deres liv i og omkring. Det er den bedste vej til at skabe naturlige helheder i boliger, lokalmiljøer og byer. Det bliver yderst spændende at løfte det ansvar, det er, at udvikle og forskønne et område, som er fantastisk i forvejen. Vores mål er at skabe de mest eksklusive privatboliger i København. Den smukke havudsigt over Svanemøllebugten og Øresund er en selvfølge i alle de nye boliger, der opføres. Boligerne vil blive sat til salg primo 2014, hvor opførelsen af boligerne ligeledes forventes igangsat.

 

Fakta


Indflytning: Boligerne vil blive sat til salg primo 2014, hvor opførelsen af boligerne ligeledes forventes igangsat.

Kontakt

Kontakt Martin Busk for nærmere info

T: +45 2099 8972
@: mb@bricks.dk