Strandpromenaden

Bricks A/S har, af det børsnoterede selskab Blue Vision A/S, erhvervet selskabet Strandpromenaden A/S i København med tilhørende grund, projekt og lokalplan.

Læs mere

Nordre Strandvej 45

Ejendommen er beliggende med den bedste beliggenhed i Risskov, tæt ved krydset Vestre Strandallé / Nordre Strandvej, samt lige overfor Bellevue Hallen og RTK's tennisanlæg. Derudover ligger ejendommen perfekt med nærhed til skov, strand og indkøb.

Læs mere

Badstuegade 1H

Ejendommen er særdeles velbeliggende på Badstuegade, som er en af de mest attraktive handelsgader i Latinerkvarteret. Området omkring Badstuegade, Volden og Pustervig Torv er kendetegnet ved de hyggelige brostensbelagte gader. Området udmærker sig desuden ved et bredt udvalg af mode-/designbutikker samt en række gode caféer og restauranter.

Læs mere

Rødovre Stationscenter

Tilbage i 2013 brændte Rødovre Stationscenter ned, men nu sker der endelig noget med brandtomten i Rødovre Syd. Rødovre Stationscenter skal nu danne rammerne for en tryg bydel med fokus på alsidige funktioner, forskønnelse af området og arkitektur, hvor der skal være fyldt med liv og mennesker.

Læs mere

Klostergaarden

KLOSTERGAARDEN™ er 46 nyetablerede ejerlejligheder i hjertet af det historiske Aarhus – midt imellem Domkirken og Vor Frue Kirke, der hvor Aros oprindelig blev til by. Senest har den store, smukke rødstensejendom været hovedsæde for advokatfirmaet Bech Bruun.

Læs mere

Christmas Møllers Have

Opførelsen af 76 stk. 3-4 vær. lejligheder fra ca. 77 m2  til 195 m2.

Christmas Møllers Have kan få drømmen om at bo moderne, centralt og tæt på Christian firtals gamle København til at gå i opfyldelse.

Byggestart: medio 2013
Indflytning: medio/ultimo 2014

Læs mere

Frederiks Plads

Ultimo 2010 købte Bricks Komponentværkstedet, som er en af DSB's større ejendomme på centralværkstederne beliggende langs med Spanien og mellem Værkmestergade og Jægergårdsgade.

I de kommende år udvikles en ny og attraktiv bydel i centrum af Aarhus.

Læs mere

Frichshallerne

Omdannelse af eksisterende engrosvirksomhed til nyt og moderniseret erhvervsprojekt til kontor og engrosvirksomhed på op til 6.000 m2. Facadernes knap 9 meter høje buede glaspartier, giver de gamle lagerfaciliteter nye og spændende anvendelsesmuligheder.

Læs mere

Østerbrogade 62

Markant og moderniseret hjørneejendom i 4 etager meget synligt beliggende mellem søerne og Trianglen med facade mod både Østerbrogade og Slagelsegade. Ejendommen omfatter 2 store butikker samt 10 kontorlejemål og 1 beboelseslejemål.

Læs mere

Købmagergade 36

Gennemrenoveret ejendom på hjørnet af Kronprinsensgade og Købmagergade - én af de mest befærdede gågader i København. Ejendommen består af et klassisk forhus i 3 etager med 1 butik, 2 kontorer og 1 liebhaverbolig samt et 4 etagers baghus i pakhus stil til 1 butik, 1 showroom og 4 etager til erhvervsformål.

Læs mere

Copperhouse

Copperhouse blev opført i 2008 af Bricks, på en tom grund mellem to ældre boligejendomme. Bricks modtog i 2009 Århus Kommunes Butiks- og Facadepris for ejendommen.

Læs mere

Åbydalen

Ejendomsselskaberne Aabyen ejendomme A/S og Ejendomsselskabet af 4. januar 1999 (Bricks) har sammen med Schmidt Hammer Lassen udviklet en visionsplan for et en helt ny bydel i Åbydalen.

Læs mere

Finderupvej

Projektet er tegnet og udviklet i samarbejde med Arkitektfirmaet C.F. Møller. Kombineret erhvervs- og boligbyggeri.

Projektet blev solgt før opførelse, men er efterfølgende blevet opført i henhold til de af Bricks udarbejdede planer.

Læs mere

Nørrebrogade

Projektet er et bolig- og erhvervsbyggeri med tilhørende sundheds-, fitness- og wellnessfaciliteter tæt ved Århus Universitet. Bebyggelsen var tiltænkt til at ligge på hjørnet af Nørrebrogade og Knudrisgade.

Læs mere

Ølsted

19 ejerboliger i gedigne, langtidsholdbare og anderledes kvalitetsmaterialer. Boligerne er beliggende på en attraktiv grund i bynær natur i det skønne Ølsted i Nordsjælland.

Læs mere

Sportscampus

Visonsoplæg for nyt sportscampus i Århus ved området omkring Århus Stadion, som rummer fantastiske muligheder for udvikling af et sportsligt kraftcenter med tilstrækkeligt disponible arealer til at skabe en helhedsplan for en bæredygtig udvikling, der rækker langt ind i fremtiden.

Læs mere

Blaagaardgade

36 helt specielle ultramoderne ejerlejligheder på indre Nørrebro, indrettet i en gammel papirslagerbygning fra år 1900 med adgang til et fredeligt grønt gårdmiljø.

Projektet er solgt inden opførelse.

Læs mere

Pier 4, Aarhus Havn

Konkurrenceforslag til første etape af udviklingen af en helt ny bydel i de bynære havnearealer på Århus Havn. Projektet, som er en kombination af beboelse og erhvervsdomicil, opnåede en "2. plads" i konkurrencen.

Læs mere

Ø2, Aarhus Havn

Skitseforslag til stor erhvervsvirksomhed i Aarhus. Projektet er beliggende på de bynære havnearealer, som nabo til projektet Isbjerget.

Læs mere

Krogshøjvej

21 ejerlejligheder med dagligvarebutik i stueetagen, beliggende i Bagsværd bymidte. Projektet er bl.a. kendetegnet ved, at der til alle lejligheder er min 15 m2 udvendige altaner og hovedparten af lejlighederne er gennemlyste, hvilket bidrager til ejendommens høje kvalitet.

Læs mere

Lille Hareskov

6 rækkehuse til beboelse, beliggende i Lille Hareskov. Projektet blev opført i 2006 på baggrund af konkurrence udstedt af Værløse Kommune. Projektet er kendetegnet ved store nordvendte glaspartier mod skov og sø og dets gule kulbrændte sten fra Petersen Tegl.

Læs mere