Frederiks Plads

Frederiks Plads er Aarhus’ nye bydel med både boliger, erhverv, butikker og cafèer, centralt beliggende i den aarhusianske midtby. En bydel, der binder Frederiksbjerg sammen med bymidten og den nye havnefront.

Frederiks Plads er ikke kun 48.000 kvadratmeter bolig og erhverv med unik udsigt over bugt, havn og skov. Den er også en ny, stærk skyline af bygninger formet af gennemtænkt arkitektur og materialer af høj kvalitet. Endelig er den ikke mindst en ramme, der skaber byliv.

Beliggenhed Aarhus C Størrelse 48.000 kvadratmeter
Type Bolig og erhverv Arkitekt C.F. Møller Architects
År 2017 Webiste Frederiksplads.dk

LYST OG GRØNT OPHOLDSSTED

Frederiks Plads er et nyt supplement til byens pladser. Her er der rum i mindre indrettede ”øer” til pauser samt et aktivt caféliv, hygge, leg, shopping og møder mellem mennesker. Her er plads til mangfoldighed, som passer til byens borgere. Pladsen er grøn, venlig og fleksibel, og vil bidrage til at give liv og stemning året rundt. Den ny bydel er et nyt samlingspunkt – byens nye mødested.

FORANKRET I FREDERIKSBJERGS ARKITEKTUR

Bygningernes arkitektur og materialer har konsekvent fokus på høj kvalitet. Bygningerne har facader i naturmateriale som gul tegl, der matcher ¬flere af områdets markante bygninger - blandt andet Banegården og de bevarede bygninger fra Centralværkstederne. Alle lejligheder har adgang til attraktive altaner og/eller taghaver.

EN BÆREDYGTIG BYDEL

Målet er til stadighed at reducere energiforbruget ved optimering og intelligent brug af bygningerne, de tekniske installationer og materialer. Dele af tagene og pladserne bliver udført begrønnede og beplantede. Højhuset vil endvidere blive DGNB-certificeret.

FLERE PROJEKTER

Copper house

Rå og urban arkitektur

Nordre Strandvej 44

Rå og urban arkitektur

Strandpromenaden

Unikke verdener mødes

Christmas Møllers Have

Gennemført eksklusivitet