19.
maj

Rejsegilde for Frederiks Plads

Torsdag den 11. maj afholdte Frederiks Plads rejsegilde for at fejre opførelsen af de første 14.000 kvadratmeter af byggeriet, der i alt vil udgøre 50.000 kvadratmeter i hjertet af Aarhus. 

Læs mere

16.
maj

Martin Busk bliver bestyrelsesmedlem af Classic Race Aarhus

Bricks direktør Martin Busk er blevet medlem af bestyrelsen af Classic Race Aarhus. 

Læs mere

15.
maj

Piccoline søges pr. 7 august

Vi søger en piccoline pr. 7. august 2017, som skal gå til hånde i vores kontorfællesskab/Companyhouse på Marselis Tværvej 4, 8000 Aarhus.

Læs mere

15.
maj

Nicolinehus skal være det nye omdrejningspunkt i Aarhus

Tanken om Nicolinehus som det nye omdrejningspunkt i Aarhus, skal hjælpes på vej af en stor torvehal, hvor man kan komme og spise, samt købe friske fødevarer.

Læs mere

05.
Apr

Aarhusprojekt tilbage på sporet

Foråret hænger unægteligt sammen med opblomstring og liv, og dette tegner Frederiks Plads et meget tydeligt billede af.

Læs mere

22.
Mar

Nicolinehus skaber liv i Aarhus Ø

Vinderprojektet Nicolinehus har til formål at skabe liv i Aarhus Ø, samt forbinde denne bydel med midtbyen. Læs mere om byggeriet på Aarhus Ø.

Læs mere

14.
Mar

Haldruphuset fik arkitekturpris

Den engang røde murstens bygning har fået renæssance, og nu har den også fået en fornem pris.

Læs mere

17.
Feb

Bricks håber, at I har nydt jeres vinterferie

Vi håber, at alle har nydt deres vinterferie, hvad end det har været med fuld fart ned af pisterne eller med afslapning foran pejsen.

Hos Bricks A/S er vi blevet genoptanket med ny energi, så vi er klar til at arbejde videre med vores spændende, nye projekter, der er på programmet for 2017.

Fortsat god fredag samt weekend til jer alle!

Læs mere

08.
Feb

Erhvervslejemål bliver til ejerlejligheder i Guldsmedgade

I skrivende stund er Bricks A/S i gang med at renovere Guldsmedgade 23. Ejendommens baghus, som blev opført i 1897, fungerer i dag som 8 erhvervslejemål, men Bricks A/S ønsker at omdanne disse til ejerlejligheder. Med uhindret dagslys ved baghusets sydvestvendte facade, er det meningen, at der skal skabes et unikt gårdmiljø, hvor det vil være muligt at trække sig tilbage fra det pulserende byliv. 

Læs mere

30.
Jan

Vinderprojekt skal skabe liv i Aarhus Ø

"Nicolinehus" har netop vundet et kommunalt udbud og får en central og attraktiv placering i Aarhus Ø. Ejendomsprojektet skal skabe tiltrængt byliv i Aarhus Ø og være omdrejningspunktet for en ny, stærk midtbypuls, der danner bro mellem havnebydelen og Aarhus C.

Læs mere