02.
mar

Ny projektchef for det nye ejendomsprojekt Nicolinehus

Bricks henter projektchef fra Niras til 40.000 kvm. projekt på Aarhus Ø.

 

Læs mere

02.
mar

Ny kulbro i Aarhus skal forbinde Sydhavnen og midtbyen

Den nye kulbro binder Frederiksplads og Sydhavnen sammen.

Læs mere

09.
feb

Nicolinehus får sin egen bronzeskulptur

Nicoline Koch, som Nicolinehus er opkaldt efter, får nu sin egen bronzeskulptur udarbejdet af den talentfulde Liné Thordarson. Vi håber, at Aarhus tager godt imod dette smukke kunststykke, som er dedikeret til byen. Læs meget mere i seneste artikel af Aarhus Stiftstidende.

Læs mere

03.
jul2017

Hold øje med Nicolinehus på Facebook

Husk at du altid kan holde dig opdateret om Nicolinehus på Aarhus Ø på vores nye Facebookside - Nicolinehus. Her vil du kunne følge hele projektet på tætteste hånd. Vi håber, I vil give siden et like med på vejen! 

Læs mere

16.
jun2017

Massiv forhåndsinteresse for at bo i Nicolinehus

Flere hundrede har indtil nu kontaktet projektudviklingsselskabet Bricks for at blive skrevet op til en ejerlejlighed i Nicolinehus på Aarhus Ø. Bricks har netop indgået samarbejde med danbolig, der skal stå for salget af ejerlejlighederne. 

Læs mere

31.
maj2017

Kulbro-laboratoriet på Sydhavnen åbner dørene op

Lørdag den 3. juni vil Kulbro-laboratoriet på Sydhavnen åbne dørene op for alle, der har lyst og interesse i, hvordan området tæt ved Spanien skal folde sig ud. Så kom og udveksle idéer til, hvordan den gamle kulbro kan forvandles til en attraktion for byens borgere samt besøgende.

Læs mere

19.
maj2017

Rejsegilde for Frederiks Plads

Torsdag den 11. maj afholdte Frederiks Plads rejsegilde for at fejre opførelsen af de første 14.000 kvadratmeter af byggeriet, der i alt vil udgøre 50.000 kvadratmeter i hjertet af Aarhus. 

Læs mere