05.
Apr

Aarhusprojekt tilbage på sporet

Foråret hænger unægteligt sammen med opblomstring og liv, og dette tegner Frederiks Plads et meget tydeligt billede af.

Læs mere

22.
Mar

Nicolinehus skaber liv i Aarhus Ø

Vinderprojektet Nicolinehus har til formål at skabe liv i Aarhus Ø, samt forbinde denne bydel med midtbyen. Læs mere om byggeriet på Aarhus Ø.

Læs mere

14.
Mar

Haldruphuset fik arkitekturpris

Den engang røde murstens bygning har fået renæssance, og nu har den også fået en fornem pris.

Læs mere

17.
Feb

Bricks håber, at I har nydt jeres vinterferie

Vi håber, at alle har nydt deres vinterferie, hvad end det har været med fuld fart ned af pisterne eller med afslapning foran pejsen.

Hos Bricks A/S er vi blevet genoptanket med ny energi, så vi er klar til at arbejde videre med vores spændende, nye projekter, der er på programmet for 2017.

Fortsat god fredag samt weekend til jer alle!

Læs mere

08.
Feb

Erhvervslejemål bliver til ejerlejligheder i Guldsmedgade

I skrivende stund er Bricks A/S i gang med at renovere Guldsmedgade 23. Ejendommens baghus, som blev opført i 1897, fungerer i dag som 8 erhvervslejemål, men Bricks A/S ønsker at omdanne disse til ejerlejligheder. Med uhindret dagslys ved baghusets sydvestvendte facade, er det meningen, at der skal skabes et unikt gårdmiljø, hvor det vil være muligt at trække sig tilbage fra det pulserende byliv. 

Læs mere

30.
Jan

Vinderprojekt skal skabe liv i Aarhus Ø

"Nicolinehus" har netop vundet et kommunalt udbud og får en central og attraktiv placering i Aarhus Ø. Ejendomsprojektet skal skabe tiltrængt byliv i Aarhus Ø og være omdrejningspunktet for en ny, stærk midtbypuls, der danner bro mellem havnebydelen og Aarhus C.

Læs mere

25.
Jan

Fantastisk stemning til åbningsceremoni

Vi var med, da åbningen af Aarhus, som europæisk kulturhovedstad fandt sted i lørdags. Denne åbning blev et tydeligt billede på, hvordan 2017 skal udspille sig – nemlig at give borgerne muligheden for at engagere sig, deltage og være med til at skabe.

 

Læs mere

19.
Jan

Frederiks Plads tilbyder flere lejligheder

Flere familier får nu mulighed for en lejlighed i Frederiks Plads med udsigt udover både bugt, havn og skov. Det sker efter NCC har overdraget et område på Frederiks Plads, der oprindeligt skulle have huset kontorer, til ejendomsudviklingsselskabet Bricks. Bricks vil i stedet opføre lejligheder på arealet.

Læs mere

12.
Jan

En helt ny by i byen

Nicolinehus skal blive det nye omdrejningspunkt, hvor butikker, spisesteder og caféer vil være med til at åbne bydelen mod omverden. 

Læs mere

06.
Jan

Bricks støtter Aarhus som kulturhovedstad 2017

Aarhus er på hæderligste vis blevet udnævnt som Europæisk kulturhovedstad 2017, og dette støtter Bricks A/S selvfølgeligt op om.

Læs mere