03.
jul

Hold øje med Nicolinehus på Facebook

Husk at du altid kan holde dig opdateret om Nicolinehus på Aarhus Ø på vores nye Facebookside - Nicolinehus. Her vil du kunne følge hele projektet på tætteste hånd. Vi håber, I vil give siden et like med på vejen! 

Læs mere

16.
Jun

Massiv forhåndsinteresse for at bo i Nicolinehus

Flere hundrede har indtil nu kontaktet projektudviklingsselskabet Bricks for at blive skrevet op til en ejerlejlighed i Nicolinehus på Aarhus Ø. Bricks har netop indgået samarbejde med danbolig, der skal stå for salget af ejerlejlighederne. 

Læs mere

31.
maj

Kulbro-laboratoriet på Sydhavnen åbner dørene op

Lørdag den 3. juni vil Kulbro-laboratoriet på Sydhavnen åbne dørene op for alle, der har lyst og interesse i, hvordan området tæt ved Spanien skal folde sig ud. Så kom og udveksle idéer til, hvordan den gamle kulbro kan forvandles til en attraktion for byens borgere samt besøgende.

Læs mere

19.
maj

Rejsegilde for Frederiks Plads

Torsdag den 11. maj afholdte Frederiks Plads rejsegilde for at fejre opførelsen af de første 14.000 kvadratmeter af byggeriet, der i alt vil udgøre 50.000 kvadratmeter i hjertet af Aarhus. 

Læs mere

16.
maj

Martin Busk bliver bestyrelsesmedlem af Classic Race Aarhus

Bricks direktør Martin Busk er blevet medlem af bestyrelsen af Classic Race Aarhus. 

Læs mere

15.
maj

Nicolinehus skal være det nye omdrejningspunkt i Aarhus

Tanken om Nicolinehus som det nye omdrejningspunkt i Aarhus, skal hjælpes på vej af en stor torvehal, hvor man kan komme og spise, samt købe friske fødevarer.

Læs mere

05.
Apr

Aarhusprojekt tilbage på sporet

Foråret hænger unægteligt sammen med opblomstring og liv, og dette tegner Frederiks Plads et meget tydeligt billede af.

Læs mere

22.
Mar

Nicolinehus skaber liv i Aarhus Ø

Vinderprojektet Nicolinehus har til formål at skabe liv i Aarhus Ø, samt forbinde denne bydel med midtbyen. Læs mere om byggeriet på Aarhus Ø.

Læs mere

14.
Mar

Haldruphuset fik arkitekturpris

Den engang røde murstens bygning har fået renæssance, og nu har den også fået en fornem pris.

Læs mere

17.
Feb

Bricks håber, at I har nydt jeres vinterferie

Vi håber, at alle har nydt deres vinterferie, hvad end det har været med fuld fart ned af pisterne eller med afslapning foran pejsen.

Hos Bricks A/S er vi blevet genoptanket med ny energi, så vi er klar til at arbejde videre med vores spændende, nye projekter, der er på programmet for 2017.

Fortsat god fredag samt weekend til jer alle!

Læs mere