KLOSTERGAARDEN™ er 46 nyetablerede ejerlejligheder i hjertet af det historiske Aarhus – midt imellem Domkirken og Vor Frue Kirke, der hvor Aros oprindelig blev til by. Senest har den store, smukke rødstensejendom været hovedsæde for advokatfirmaet Bech Bruun. 

Bricks A/S forvandler nu erhvervslejemålet til 46 ejerlejligheder, hvor fortid møder fremtid. Dette giver en unik kombination af muligheder og historisk charme – i bedste New Yorker-stil. Du får den autentiske stemning med robust murværk, hvælvede vinduer og ægte pakhusstemning, der ikke kan imiteres.

Luplau og Poulsen er arkitekterne bag projektet, og de sørger for den rå og urbane arkitektur, med fokus på kvalitet og den optimale pladsudnyttelse. Alt dette opføres i en sammensmeltning med den sublime beliggenhed. De perfekte rammer for dig, der vil bo helt centralt, og som sætter pris på gennemtænkte detaljer i design, indretning, materialevalg og komfort. Ikke nok med dette, så har alle lejlighederne adgang til to indbydende terrasser på henholdsvis 1. og 4. etage.

KLOSTERGAARDENTM er beliggende i et stemningsfuldt kvarter med et væld af specialbutikker, caféer og mange andre bylivsaktiviteter. I ejendommens stueetage kan du nyde spanske specialiteter hos tapasrestauranten CANblau, som åbner ved indgangen af 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta

Frue Kirkeplads 4
8000 Aarhus C

Beboelse og erhverv

Areal: 46 ejerlejligheder på mellem 43 og 86 m2

Partnere:

Luplau & Poulsen Arkitekter
Risskov Entreprise

Features

Vis på kort

Kontakt

For yderligere info kontakt

Bricks A/S
Annette K. Valsted

T: +45 2677 1747
@: akv@bricks.dk