Strandvejen 201

Arkitektonisk smuk ejendom med en eksklusiv beliggenhed på hjørnet af Strandvejen og Ahlmanns Allé. Ejendommen indeholder 33 boliglejemål samt 11 erhvervslejemål.

Læs mere

Øverødvej 11

Præsentabel ejendom. Attraktivt beliggende meget centralt tæt ved Holte Midtpunkt og station med udsigt over grønne områder. Ejendommen indeholder 2 erhvervslejemål og 6 boliger, hvoraf 5 er totalt istandsat.

Læs mere

Emil Pipersvej 28

Præsentabel ejendom. Attraktivt beliggende i et hyggeligt og fredeligt kvarter i Lyngby lige ud til større grønt område og tæt ved Lyngby bymidte og station. Ejendommen indeholder 18 lejligheder til beboelse.

Læs mere

Sankt Peder Stræde 10

Charmerende og smuk ejendom, centralt beliggende i det indre København i det hyggelige og historiske latinerkvarter, tæt på strøget. Bygningen er opført i 5 etager med 12 boliger, 5 kontorer samt 2 lejemål i kælder til butik.

Læs mere

Købmagergade 36

Nyistandsat ejendom på hjørnet af Kronprinsensgade og Købmagergade - én af de mest befærdede gågader i København. Ejendommen består af et klassisk forhus i 3 etager med 1 butik, 2 kontorer og 1 liebhaverbolig samt et 4 etagers baghus i pakhus stil til 1 butik, 1 showroom og 4 etager til erhvervsformål.

Læs mere

Østerbrogade 62

Markant og moderniseret hjørneejendom i 4 etager meget synligt beliggende mellem søerne og Trianglen med facade mod både Østerbrogade og Slagelsegade. Ejendommen omfatter 2 store butikker samt 10 kontorlejemål og 1 beboelseslejemål.

Læs mere

Frederiksborggade 12

Arkitektonisk smuk ejendom i 5 etager. Centralt beliggende på Strøget lige ved Nørreport Station. Ejendommen indeholder 1 butik, 2 store lejligheder til beboelse samt 2 kontorer.

Læs mere

Enghavevej 25

Meget synligt beliggende ejendom tæt på aktivt handels- og boligområde lige ved Vesterbrogade og Carlsberg.

Læs mere

Gentoftegade 16

Ejendommen en fuldt udlejet til Begravelse Danmark A/S og til beboelseslejemål. Ejendommen er attraktivt beliggende på hjørnet af Kirketorvet og Gentoftegade og med kort afstand til Gentofte Sø.

Læs mere