Nicolinehus - liv på Aarhus Ø til hele byen

Nicolinehus bliver hjertet af Aarhus Ø, der med sin puls skaber en tæt sammenhæng til midtbyen, så området bliver et attraktivt tilbud til alle aarhusianere. Derudover får Nicolinehus byens bedste beliggenhed lige ud til den gamle lystbådehavn på den ene side og havnebadet på den anden.

Kvalitetsbyggeri

Både arkitektonisk og materialemæssigt er Nicolinehus et kvalitetsbyggeri, der både rummer boliger for alle og erhverv. Hele stueetagen i den "terrasserende" bygningsstruktur åbner sig mod omverdenen med markedshal, cafèer, livsstilsbutikker, spisesteder og dagligvarebutikker. Det samme gør Nicolinehus` gårdhaver, der - inspireret af midtbyens gamle karréer - bliver rekreative åndehuller og grønne uderum for både beboerne og byens øvrige borgere.

Nicolinehaven

Nicolinehus’ og er tegnet af AART Architects, mens projektets grønne områder er udformet af landskabsarkitekterne i Schønherr. Projektet indeholder to karréer i varierende højde op til 17 etager med et grønt park-område, Nicolinehaven, imellem sig. Haven skaber en diagonal passage mellem det nye havnebad og lystbådehavnen og binder dermed de nye bylivsaktiviteter langs havnebadet sammen med resten af området.

Vinder af udbud

I Aarhus Kommunes begrundelse for at kåre Bricks som vinder af kommunens udbud om at bygge på den attraktive grund lød det blandt andet, at "... projektets absolut største kvaliteter ligger i det arkitektoniske udtryk, både i helhed og detaljerigdom samt det store fokus på grønne udepladser. Også byggeriets materialer i tegl vil få bebyggelsen til at virke robust i den havnemæssige kontekst, som passer meget fint ind i Aarhus’ historiske indre bydel, og den vil patinere smukt med tiden."

243 lejligheder

Nicolinehus rummer 25.000 kvadratmeter bolig fordelt på 173 ejerlejligheder, 8 byhuse og 60 lejelejligheder. Derudover 7.000 kvadratmeter butikker og 6.000 kvadratmeter liberalt erhverv. Nicolinehus står klart til indflytning i 2022.

Kontaktinfo

Kontakt Martin Busk for nærmere info
T: +45 2099 8972
@: mb@bricks.dk

Mægler

danbolig Aarhus City
M.P. Bruuns Gade 11-13
8000 Aarhus C

loading
Nyheder
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside.

Okay