Ny projektleder: Julie Krogh Kristensen

07. Januar 2020

Ny projektleder: Julie Krogh Kristensen

Julie Krogh Kristensen (29) er blevet ansat som projektleder. Julie har en arkitekt BA.ARCH og diplomingeniøruddannelse fra henholdsvis Arkitektskolen Aarhus og Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet, som hun siden har opdateret med kurser bl.a. om bæredygtighed i byggeriet.

Hun har tidligere været ansat som projektansvarlig hos Prodatek A/S og som praktikant hos NCC Danmark og Arkitema Architects. Julie skal bl.a. varetage køber og lejerønsker, til- og fravalg på større projekter og kvalitetssikring af tegningsmateriale samt assistere med tilsyn på igangværende byggerier. Julie bor med sin kæreste og lille søn i Viby.

Læs mere

Så er Piccolo og Grappa Deli åbnet i Risskov!

16. Oktober 2019

Så er Piccolo og Grappa Deli åbnet i Risskov!

Vi er stolte og glade for at kunne overlade restauranten til Inge og Uffe Jacobsen, som skal drive det smukke sted. Restauranten skal fungere som et mødested for venner og bekendte, hvor folk har mulighed for at hygge sig i hinandens selskab over en lækker middag eller bare et udsøgt glas vin!

Byggetilladelse og entreprisekontrakt på plads. Nu går byggeriet af Nicolinehus i gang

04. Juni 2019

Byggetilladelse og entreprisekontrakt på plads. Nu går byggeriet af Nicolinehus i gang

De to sidste brikker er nu faldet endeligt på plads, så et af Aarhus Øs helt store og centrale byggerier – Nicolinehus – om 3 år vil stå klar med 241 boliger samt markedshal, kontorer, restauranter og butikker.

Læs hele pressemeddelelse her

Læs mere

PICCOLINE SØGES TIL MT04

16. Maj 2019

PICCOLINE SØGES TIL MT04

Vi søger en piccoline pr. 1. august 2019, som skal gå til hånde i vores kontorfællesskab/ Companyhouse på Marselis Tværvej 4, 8000 Aarhus. Arbejdstiden vil være fra 8.30 til 16.30.

Arbejdet består i at uddele post, handle ind, sørge for at huset ser imødekommende ud, at der er dækket op og ryddet af i mødelokalerne, rydde af efter frokost, at te- køkkenerne er i orden, telefonpasning, opdatering af de sociale medier og diverse små opgaver. Du skal være pligtopfyldende, imødekommende, fleksibel, frisk og servicemindet. Det vil være en fordel at du kan anvende instagram, facebook, hjemmesider m.m.. Vi værdsætter et smil og masser af godt humør. Hvis det er noget for dig, så mail en ansøgning til sf@navest.dk Ansøgningsfrist den 4. juni 2019.

Læs mere

Ny bogholder for Bricks

16. April 2019

Ny bogholder for Bricks

Bente Lanng kommer fra en stilling ved DP ventilation A/S, hvor hun har været ansat som regnskabschef i de seneste 14 år. Bente skal varetage den daglige bogføring og hjælpe med regnskabsudarbejdelse og daglig økonomi, budgetter og deltage i vedligeholdelse og udvikling af ERP-systemer.

Bente ser meget frem til at møde nye udfordringer med blandt andet de spændende projekter hos Briks.

Læs mere

Gemt græsplæne omdannes i Risskov: Rund restaurant og tøjbutik i tre etager på vej

05. Februar 2019

Gemt græsplæne omdannes i Risskov: Rund restaurant og tøjbutik i tre etager på vej

Nordre Strandvej i Risskov er under forandring til en rigtig handelsgade, hvis udgangspunkt markeres med en ny "Café Jorden Rundt" og en ny herretøjsbutik i tre etager.

Det handler om at se det, de andre ikke lige kan få øje på. Bag busstoppestedet i krydset Nordre Strandvej - Vestre Strandalle gemmer der sig en lille trekantet græsplæne, der mestendels benyttes som hundetoilet og affaldsplads for det, bydelens ungdom ikke lige orker at smide i skraldespanden.

Læs artiklen hos stiften.dk

Læs mere

En liebhaverdrøm går i opfyldelse for Morten Holst

26. December 2018

En liebhaverdrøm går i opfyldelse for Morten Holst

Morten Holst er en af vores kommende beboere, som har sikret sig en lejlighed i Nicolinehus. I en artikel i Jylland-Posten fortæller Morten Holst lidt om den store beslutning og den nye tilstedeværelse i 2021.

»Selv om vi så langtfra har nået pensionsalderen, når vi flytter ind i projektbyggeriet Nicolinehus ved den gamle containerhavn, har vi truffet det valg, at vi siger farvel til have og græsplæne. Til gengæld siger vi goddag til en hel række nye elementer i vores tilværelse, og det er vel i virkeligheden også det, en flytning langt hen ad vejen handler om – nemlig fravalg og tilvalg,« siger Morten Holst Nielsen. Læs hele artiklen her og hør lidt mere om drømmen:

http://nicolinehus.dk/assets/kun-den-yngste.pdf

Læs mere

Kronprinsen indviede 30 år gammelt egetræ på Frederiks Plads

05. November 2018

Kronprinsen indviede 30 år gammelt egetræ på Frederiks Plads

H.K.H. Kronprins Frederik indviede i sidste uge et 30 år gammelt egetræ på Frederiks Plads. 100 aarhusianske skoleelever hjalp ham med at plante træet.

Egetræet var en 50 års fødselsdagsgave fra Aarhus Kommune og blev plantet i samarbejde med organisationen Plant Et Træ, Domis, NCC Property Development og Bricks.
Læs mere om arrangementet her

Læs mere

NY KULBRO I AARHUS SKAL FORBINDE SYDHAVNEN OG MIDTBYEN

02. Marts 2018

NY KULBRO I AARHUS SKAL FORBINDE SYDHAVNEN OG MIDTBYEN

Den nye kulbro binder Frederiksplads og Sydhavnen sammen.

Læs mere om den kommende kulbor her: https://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE10360155/aarhus-faar-hoej-sti-med-vinterhaver-og-rutsjebaner/ https://stiften.dk/kultur/Se-billederne-Saadan-kommer-Sydhavnens-gamle-Kulkranspor-til-at-se-ud/artikel/502565

Læs mere

loading
Nyheder
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside.

Okay