Nordre Strandvej 45

Ejendommen er beliggende med den bedste beliggenhed i Risskov, tæt ved krydset Vestre Strandallé / Nordre Strandvej, samt lige overfor Bellevue Hallen og RTK's tennisanlæg. Derudover ligger ejendommen perfekt med nærhed til skov, strand og indkøb.

Læs mere

Badstuegade 1H

Ejendommen er særdeles velbeliggende på Badstuegade, som er en af de mest attraktive handelsgader i Latinerkvarteret. Området omkring Badstuegade, Volden og Pustervig Torv er kendetegnet ved de hyggelige brostensbelagte gader. Området udmærker sig desuden ved et bredt udvalg af mode-/designbutikker samt en række gode caféer og restauranter.

Læs mere

Klostergaarden

KLOSTERGAARDEN™ er 46 nyetablerede ejerlejligheder i hjertet af det historiske Aarhus – midt imellem Domkirken og Vor Frue Kirke, der hvor Aros oprindelig blev til by. Senest har den store, smukke rødstensejendom været hovedsæde for advokatfirmaet Bech Bruun.

Læs mere

Frederiks Plads

Ultimo 2010 købte Bricks Komponentværkstedet, som er en af DSB's større ejendomme på centralværkstederne beliggende langs med Spanien og mellem Værkmestergade og Jægergårdsgade.

I de kommende år udvikles en ny og attraktiv bydel i centrum af Aarhus.

Læs mere

Frichshallerne

Omdannelse af eksisterende engrosvirksomhed til nyt og moderniseret erhvervsprojekt til kontor og engrosvirksomhed på op til 6.000 m2. Facadernes knap 9 meter høje buede glaspartier, giver de gamle lagerfaciliteter nye og spændende anvendelsesmuligheder.

Læs mere

Copperhouse

Copperhouse blev opført i 2008 af Bricks, på en tom grund mellem to ældre boligejendomme. Bricks modtog i 2009 Århus Kommunes Butiks- og Facadepris for ejendommen.

Læs mere

Åbydalen

Ejendomsselskaberne Aabyen ejendomme A/S og Ejendomsselskabet af 4. januar 1999 (Bricks) har sammen med Schmidt Hammer Lassen udviklet en visionsplan for et en helt ny bydel i Åbydalen.

Læs mere

Finderupvej

Projektet er tegnet og udviklet i samarbejde med Arkitektfirmaet C.F. Møller. Kombineret erhvervs- og boligbyggeri.

Projektet blev solgt før opførelse, men er efterfølgende blevet opført i henhold til de af Bricks udarbejdede planer.

Læs mere

Nørrebrogade

Projektet er et bolig- og erhvervsbyggeri med tilhørende sundheds-, fitness- og wellnessfaciliteter tæt ved Århus Universitet. Bebyggelsen var tiltænkt til at ligge på hjørnet af Nørrebrogade og Knudrisgade.

Læs mere

Sportscampus

Visonsoplæg for nyt sportscampus i Århus ved området omkring Århus Stadion, som rummer fantastiske muligheder for udvikling af et sportsligt kraftcenter med tilstrækkeligt disponible arealer til at skabe en helhedsplan for en bæredygtig udvikling, der rækker langt ind i fremtiden.

Læs mere

Pier 4, Aarhus Havn

Konkurrenceforslag til første etape af udviklingen af en helt ny bydel i de bynære havnearealer på Århus Havn. Projektet, som er en kombination af beboelse og erhvervsdomicil, opnåede en "2. plads" i konkurrencen.

Læs mere

Ø2, Aarhus Havn

Skitseforslag til stor erhvervsvirksomhed i Aarhus. Projektet er beliggende på de bynære havnearealer, som nabo til projektet Isbjerget.

Læs mere