Rødovre Stationscenter

Tilbage i 2013 brændte Rødovre Stationscenter ned, men nu sker der endelig noget med brandtomten i Rødovre Syd. Rødovre Stationscenter skal nu danne rammerne for en tryg bydel med fokus på alsidige funktioner, forskønnelse af området og arkitektur, hvor der skal være fyldt med liv og mennesker.

Bricks A/S skal i samarbejde med BYR GRUPPEN og Gefion Group opføre 35.000 m2 fordelt på bolig og erhverv. Området placerer sig strategisk, som et stationsnært område, der skal være med til at binde de omkringliggende byområder sammen. Gennem hele området bliver der etableret et nyt bymæssigt strøg, som strækker sig fra den østlige til den vestlige del. Byen skal kobles sammen af grønne kantzoner og forbindelser, som skaber overgangen mellem bolig og stræde. En gangbro, inspireret af ”New York Highline”, skabes til at håndtere cykel- og gangtrafikken.

Området bliver en kombination mellem det tætte bybillede og de grønne zoner. Boligerne bliver af forskellig karakter og kommer til at variere i bl.a. højden, så der opnås en rummelig og spændende variation. Bybilledet fyldes samtidig af liv og aktivitet, når bygningerne åbnes mod det nye strøg, med åbne facader, indgange og butiksfacader.

loading
Nyheder
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside.

Okay