Tilbage i 2013 brændte Rødovre Stationscenter ned, men nu sker der endelig noget med brandtomten i Rødovre Syd. Rødovre Stationscenter skal nu danne rammerne for en tryg bydel med fokus på alsidige funktioner, forskønnelse af området og arkitektur, hvor der skal være fyldt med liv og mennesker.

Bricks A/S skal i samarbejde med BYR GRUPPEN og Gefion Group opføre 35.000 m2 fordelt på bolig og erhverv. Området placerer sig strategisk, som et stationsnært område, der skal være med til at binde de omkringliggende byområder sammen. Gennem hele området bliver der etableret et nyt bymæssigt strøg, som strækker sig fra den østlige til den vestlige del. Byen skal kobles sammen af grønne kantzoner og forbindelser, som skaber overgangen mellem bolig og stræde. En gangbro, inspireret af ”New York Highline”, skabes til at håndtere cykel- og gangtrafikken

Området bliver en kombination mellem det tætte bybillede og de grønne zoner. Boligerne bliver af forskellig karakter og kommer til at variere i bl.a. højden, så der opnås en rummelig og spændende variation. Bybilledet fyldes samtidig af liv og aktivitet, når bygningerne åbnes mod det nye strøg, med åbne facader, indgange og butiksfacader.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta

BEBOELSE OG ERHVERV/DETAIL

Areal: Samlet: 35.000 m2

Samlet bebyggelse: 35.000 m2
Areal fordelt på erhverv/detail: Ca. 3.200 m2
Antal boliger: Ca. 400 enheder (1.000 nye beboere)
P-kælder: 6.500 m2

Partnere:

BYR GRUPPEN

Gefion Group

Vandkunsten, arkitekter

Niras, ingeniør

Features

Kontakt

For yderligere info kontakt:

 

Bricks A/S

Martin Busk

T:     +45 2099 8972

@:   mb@bricks.dk

 

Philip Foss
T:    +45 2014 7313
@:   pf@bricks.dk