Frederiks Plads - en helt ny bydel

Frederiks Plads er en helt ny bydel med både boliger, erhverv, butikker og cafèer. En bydel, der binder Frederiksbjerg sammen med bymidten og den nye havnefront. Frederiks Plads er ikke kun 48.000 kvadratmeter bolig og erhverv med unik udsigt over bugt, havn og skov. Den er også en ny, stærk skyline af bygninger på op til 24 etager - bygninger formet af gennemtænkt arkitektur og materialer af høj kvalitet. Endelig er den ikke mindst en ramme, der skaber byliv. Frederiks Plads bliver større end Store Torv og vil helt naturligt skabe synergi og sammenhæng i hjertet af Aarhus

Lyst og grønt opholdssted

Frederiks Plads mellem Værkmestergade og Jægergårdsgade bliver indrettet som en bydel i byen, hvor bygningerne placeres rundt om et indre torv med træer og græsarealer. Det skaber et dynamisk rum, hvor folk passerer igennem og samtidig et lyst og grønt opholdssted for både beboere, gæster og dem, der arbejder på stedet.

Naturligt integreret bydel

Bygningernes arkitektur og materialer har konsekvent fokus på høj kvalitet. Bygningerne har således facader i naturmateriale som gul tegl, der matcher ­flere af områdets markante bygninger - blandt andet Banegården og de bevarede bygninger fra Centralværkstederne. Bygningernes arkitektur vil trække klare materialereferencer til Frederiksbjerg og derved forankre Frederiks Plads som en naturligt integreret bydel. Ind imod Frederiks Plads vil facaderne i erhvervsbygningerne trappe op og danne terrasser - primært i glas og aluminium - i forskellige niveauer.
Alle lejligheder får adgang til attraktive altaner og/eller taghaver, der understøtter pladsens grønne karakter.

Kontaktinfo

Kontakt Elsebeth Gutheil for nærmere info
T: +45 70 12 20 80
@: egs@bricks.dk

Mægler

danbolig Aarhus City
M.P. Bruuns Gade 11-13
8000 Aarhus C

Presse

Prospekt

loading
Nyheder
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside.

Okay