02.
mar

Ny projektchef for det nye ejendomsprojekt Nicolinehus

Bricks henter projektchef fra Niras til 40.000 kvm. projekt på Aarhus Ø.

 

Læs mere

02.
mar

Ny kulbro i Aarhus skal forbinde Sydhavnen og midtbyen

Den nye kulbro binder Frederiksplads og Sydhavnen sammen.

Læs mere

09.
feb

Nicolinehus får sin egen bronzeskulptur

Nicoline Koch, som Nicolinehus er opkaldt efter, får nu sin egen bronzeskulptur udarbejdet af den talentfulde Liné Thordarson. Vi håber, at Aarhus tager godt imod dette smukke kunststykke, som er dedikeret til byen. Læs meget mere i seneste artikel af Aarhus Stiftstidende.

Læs mere

03.
jul2017

Hold øje med Nicolinehus på Facebook

Husk at du altid kan holde dig opdateret om Nicolinehus på Aarhus Ø på vores nye Facebookside - Nicolinehus. Her vil du kunne følge hele projektet på tætteste hånd. Vi håber, I vil give siden et like med på vejen! 

Læs mere

16.
jun2017

Massiv forhåndsinteresse for at bo i Nicolinehus

Flere hundrede har indtil nu kontaktet projektudviklingsselskabet Bricks for at blive skrevet op til en ejerlejlighed i Nicolinehus på Aarhus Ø. Bricks har netop indgået samarbejde med danbolig, der skal stå for salget af ejerlejlighederne. 

Læs mere

31.
maj2017

Kulbro-laboratoriet på Sydhavnen åbner dørene op

Lørdag den 3. juni vil Kulbro-laboratoriet på Sydhavnen åbne dørene op for alle, der har lyst og interesse i, hvordan området tæt ved Spanien skal folde sig ud. Så kom og udveksle idéer til, hvordan den gamle kulbro kan forvandles til en attraktion for byens borgere samt besøgende.

Læs mere

19.
maj2017

Rejsegilde for Frederiks Plads

Torsdag den 11. maj afholdte Frederiks Plads rejsegilde for at fejre opførelsen af de første 14.000 kvadratmeter af byggeriet, der i alt vil udgøre 50.000 kvadratmeter i hjertet af Aarhus. 

Læs mere

16.
maj2017

Martin Busk bliver bestyrelsesmedlem af Classic Race Aarhus

Bricks direktør Martin Busk er blevet medlem af bestyrelsen af Classic Race Aarhus. 

Læs mere

15.
maj2017

Nicolinehus skal være det nye omdrejningspunkt i Aarhus

Tanken om Nicolinehus som det nye omdrejningspunkt i Aarhus, skal hjælpes på vej af en stor torvehal, hvor man kan komme og spise, samt købe friske fødevarer.

Læs mere

05.
apr2017

Aarhusprojekt tilbage på sporet

Foråret hænger unægteligt sammen med opblomstring og liv, og dette tegner Frederiks Plads et meget tydeligt billede af.

Læs mere

22.
mar2017

Nicolinehus skaber liv i Aarhus Ø

Vinderprojektet Nicolinehus har til formål at skabe liv i Aarhus Ø, samt forbinde denne bydel med midtbyen. Læs mere om byggeriet på Aarhus Ø.

Læs mere

14.
mar2017

Haldruphuset fik arkitekturpris

Den engang røde murstens bygning har fået renæssance, og nu har den også fået en fornem pris.

Læs mere

17.
feb2017

Bricks håber, at I har nydt jeres vinterferie

Vi håber, at alle har nydt deres vinterferie, hvad end det har været med fuld fart ned af pisterne eller med afslapning foran pejsen.

Hos Bricks A/S er vi blevet genoptanket med ny energi, så vi er klar til at arbejde videre med vores spændende, nye projekter, der er på programmet for 2017.

Fortsat god fredag samt weekend til jer alle!

Læs mere

08.
feb2017

Erhvervslejemål bliver til ejerlejligheder i Guldsmedgade

I skrivende stund er Bricks A/S i gang med at renovere Guldsmedgade 23. Ejendommens baghus, som blev opført i 1897, fungerer i dag som 8 erhvervslejemål, men Bricks A/S ønsker at omdanne disse til ejerlejligheder. Med uhindret dagslys ved baghusets sydvestvendte facade, er det meningen, at der skal skabes et unikt gårdmiljø, hvor det vil være muligt at trække sig tilbage fra det pulserende byliv. 

Læs mere

30.
jan2017

Vinderprojekt skal skabe liv i Aarhus Ø

"Nicolinehus" har netop vundet et kommunalt udbud og får en central og attraktiv placering i Aarhus Ø. Ejendomsprojektet skal skabe tiltrængt byliv i Aarhus Ø og være omdrejningspunktet for en ny, stærk midtbypuls, der danner bro mellem havnebydelen og Aarhus C.

Læs mere

25.
jan2017

Fantastisk stemning til åbningsceremoni

Vi var med, da åbningen af Aarhus, som europæisk kulturhovedstad fandt sted i lørdags. Denne åbning blev et tydeligt billede på, hvordan 2017 skal udspille sig – nemlig at give borgerne muligheden for at engagere sig, deltage og være med til at skabe.

 

Læs mere

19.
jan2017

Frederiks Plads tilbyder flere lejligheder

Flere familier får nu mulighed for en lejlighed i Frederiks Plads med udsigt udover både bugt, havn og skov. Det sker efter NCC har overdraget et område på Frederiks Plads, der oprindeligt skulle have huset kontorer, til ejendomsudviklingsselskabet Bricks. Bricks vil i stedet opføre lejligheder på arealet.

Læs mere

12.
jan2017

En helt ny by i byen

Nicolinehus skal blive det nye omdrejningspunkt, hvor butikker, spisesteder og caféer vil være med til at åbne bydelen mod omverden. 

Læs mere

06.
jan2017

Bricks støtter Aarhus som kulturhovedstad 2017

Aarhus er på hæderligste vis blevet udnævnt som Europæisk kulturhovedstad 2017, og dette støtter Bricks A/S selvfølgeligt op om.

Læs mere

22.
dec2016

Bill Gates og Oprah Winfrey til Aarhus i 2017?

Bricks A/S støtter op omkring drømmen om at lokke en række kendte og spændende personligheder til Aarhus i løbet af 2017. Meget gerne som VIP gæster, når der er verdenspræmiere på Climate Planet den 3. juni på Aarhus Havn. - En af de mange unikke begivenheder, som Aarhus byder på i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Læs mere

16.
dec2016

Åbent hus på Strandpromenaden d. 18 december

KL. 12.00-13.00

I anledningen af julen serverer vi gløgg og æbleskiver

Læs mere

08.
dec2016

Glædelig jul og godt nytår

 Tiden flyver afsted, og inden længe er det juleaften. I den anledning vil vi i Bricks gerne ønske alle jer en fantastisk jul og sige tak for et godt 2016. 

Læs mere

02.
dec2016

Bricks sælger Strandvejen/Ahlmanns Allé i Hellerup

Vi har solgt den arkitektonisk smukke ejendom med eksklusiv beliggenhed på hjørnet af Strandvejen og Ahlmanns Allé i Hellerup.

Læs mere

23.
nov2016

Kig forbi Nordre Strandvej 45

Forandring fryder, og det skaber liv! Tag engang et kig på Nordre Strandvej 45, der førhen har været bl.a. købmandsforretning, men i dag huser forskellige butikker samt restaurant - sikke en fryd for øjet.

Læs mere

07.
nov2016

Lejerne flytter ind på Nordre Strandvej 45

De sidste håndværkere er taget hjem, og alle lejere er nu flyttet ind i deres nye lokaler på Nordre Strandvej 45. Ejendommen, der før har været ejet af familien Haldrup, som drev købmandsforretning og blomsterhandel, har fået renæssance.

Læs mere

03.
nov2016

Grand Opening, fredag 4/11 kl 11-18

I morgen bliver det endelig dagen for åbningen af Wakka House på Nordre Strandvej 45. Kom glad og tag et kig på de fine varer butikken tilbyder!

Læs mere

31.
okt2016

Hold dig opdateret med "Markeds nyt"

Hold dig opdateret om erhvervsejendomsmarkedet i den nye udgave af ”Markeds nyt” fra efteråret 2016.

Læs mere

27.
okt2016

Nu åbnes dørene til ny restaurant i Risskov

Nu kan dørene endelig åbnes op for sultne sjæle, og dette skal fejres med et glas vin. Kom glad og skål med, når der skåles for den nye restaurant i Risskov.

Læs mere

27.
okt2016

Under en uge til åbningen af lokalerne på Nordre Strandvej

Der arbejdes på livet løs på Nordre Strandvej i Risskov, således at de nye lejere kan åbne dørene for nysgerrige sjæle den 1. november. 

 

Læs mere

14.
okt2016

Ny bydel skal forbinde midtbyen og Sydhavn

Der arbejdes på livet løs, for at Aarhus kan beriges med endnu et midtpunkt, hvor der er plads til byens mangfoldighed.

Læs mere

20.
sep2016

Snart byder Wakka House kunderne velkommen

 

Inden længe er det den 1. november og dermed også datoen, hvor Wakka House endelig kan åbne dørene op for nysgerrige sjæle.

Læs mere

19.
sep2016

Nyt lejemål til Strandvejens Bistro & Vinbar

 

Den 1. november er lige om hjørnet og dermed også dagen for afleveringen til Strandvejens Bistro & Vinbar af deres nye lejemål på Nordre Strandvej 45.

Læs mere

23.
aug2016

Åbent hus hver søndag på Strandpromenaden

Efter et vellykket arrangement på Strandpromenaden med stort fremmøde til torsdagens housewarming i den første prøvelejlighed, ser vi frem til den kommende tid med besøgende gæster. 

Læs mere

16.
aug2016

Første fuldendte bolig på Strandpromenaden

Møblerne er nu ankommet til Strandpromenadens første fuldendte bolig, som i dette øjeblik er i gang med at blive indrettet. Om kun to dage vil lejligheden stå klar til modtagelse af nysgerrige sjæle, når dørene åbnes op til Housewarming den 18. august for inviterede gæster.

Læs mere

16.
aug2016

Nyt byggeri ved Rødovre Stationscenter

I samarbejde med BYR GRUPPEN skal Bricks A/S opføre 35.000 m2 fordelt på bolig og erhverv i området omkring det gamle Rødovre Stationscenter. Projektets indledende faser er allerede påbegyndt og lokalplanen er i gang med at blive udarbejdet og forventes færdig primo 2017.

Læs mere

16.
aug2016

Det gamle pakhus står for en renovering

Det gamle pakhus på Badstuegade 1H står snart for en renovering, der skal byde en ny lejer velkommen. Pakhuset skal istandsættes, så det kommer sin prominente placering i Aarhus midtby til rette. Det er ønsket at restaurere de eksisterende rammer, så det imødekommer ny lejers behov.

Læs mere

05.
aug2016

Prøvelejlighed gøres klar på Strandpromenaden

Byggepladsen på Strandpromenaden får inden længe sin første fuldendte bolig. En prøvelejlighed er ved at blive gjort klar, og der bliver i de kommende uger arbejdet på de sidste finesser, inden Townhouse-boligen skal vises frem.

Læs mere

05.
aug2016

Lagkagehuset byder de første gæster velkommen

Lagkagehuset er nu flyttet ind i sine nye lokaler på Nordre Strandvej og har i denne uge slået dørene op for de første gæster. Vi glæder os nu til, at resten af ejendommen skal sættes i stand.

Læs mere

14.
jul2016

Bricks A/S udvider medarbejderstaben endnu en gang

For knap en måned siden, d. 17. juni, havde vi hos Bricks fornøjelsen af at byde John Tom Andersen velkommen. John tiltræder stillingen som økonomichef, og han skal bl.a. varetage den overordnede økonomiske styring hos både Bricks og det koncernforbundne selskab Navest. 

Læs mere

28.
jun2016

Nordre Strandvej 45 gøres klar til Lagkagehuset

D. 1. Juli ligger lige om hjørnet og dermed også dagen for afleveringen til Lagkagehuset af deres nye lejemål på Nordre Strandvej 45.

Læs mere

29.
mar2016

Byggeri på Strandpromenaden

Byggeriet på STRANDPROMENADEN er i fuld gang, og det hele er så småt begyndt at tage form. Der arbejdes på højtryk for at nå det endelige resultat, som forventes færdigt ultimo 2016.

Læs mere

29.
feb2016

CANblau har haft åbent i godt to måneder

Det nye og rummelige CANblau har nu haft dørene åbne i lidt over en måned. Som beboer i Klostergaarden vil du altid kun være få skridt fra lækker tapas, god vin og en stor, flot tyr!

Læs mere

20.
jan2016

Bricks køber bolig- og erhvervsprojekt i Rødovre

Bricks skal i samarbejde med Byr Gruppen og Gefion Group opføre 35.000 kvm boliger og erhverv ved Rødovre Station. Butikscentret Rødovre Centrum arbejder samtidig på at udvide med yderligere 13.800 kvm butiksareal, og flere andre store projekter er i gang i kommunen

Læs mere

15.
jan2016

CANblau åbnet

I stueetagen i Klostergaarden er tapasrestauranten CANblau netop åbnet. Lørdag d. 2. januar skød de det nye år i gang ved at byde de første gæster inden døre i deres nye lokaler. De nye lokaler er intet mindre end dobbelt så store som de gamle.

Læs mere

15.
jan2016

Bricks har købt Badstuegade 1H

Bricks har købt ejendommen Badstuegade 1H.

Læs artiklen her

15.
jan2016

Se de nye TOWN HOUSE billeder her

TOWN HOUSE er et selvstændigt hus i hele tre plan med to altaner og tagterrasse. Se visualiseringerne her.

Læs mere

15.
dec2015

Lagkagehuset flytter ind på Nordre Strandvej

Den 1. februar 2016 overtager Bricks ejendommen på Nordre Strandvej 45, som har sin fantastiske beliggenhed i Risskov.

Læs mere

21.
okt2015

Ny succes efter voldsom nedtur

Finanskrisen var tæt på at koste iværksætteren Martin Busk sit livsværk. Økonomien smuldrede og bankerne forlangte frasalg, men en af landets rigeste mænd trådte til, og nu står selskabet skarpere end før. Berlingske Business Magasin har interviewet Martin Busk.

Læs interviewet her

21.
okt2015

Rejsegilde på Strandpromenaden

De nye ejere, håndværkerne, rådgiverne og bygherren kunne primo oktober holde rejsegilde på det eksklusive byggeri på Strandpromenaden på Østerbro i København. Luksuslejlighederne er klar til indflytning medio 2016, men allerede nu er omkring halvdelen af lejlighederne solgt.

Læs mere

07.
okt2015

Bricks A/S udvider med to nye medarbejdere

Pr. 1. september 2015 er Anette K. Valsted tiltrådt som sagsbehandler. Henrik Carl Meding tiltræder pr. 1. november 2015 stillingen som teknisk direktør.

Læs mere

22.
sep2015

Over halvdelen af lejlighederne i Klostergaarden solgt

26 af de 46 eksklusive lejligheder i Klostergaarden i hjertet af Aarhus er nu solgt på projektstadiet. De nye ejere er unge førstegangskøbere, forældre til unge og singler, der ønsker at bo centralt i byen i et hus med historie.

Læs mere

10.
sep2015

Vellykket Preview Event

Fredag d. 4. september løb vores Preview Event i Klostergaarden af stablen – i silende regn, men med stort fremmøde og rigtig god stemning. Tusind tak til alle jer der kom forbi og gjorde det til en fantastisk eftermiddag!

Læs mere

12.
aug2015

Centrale bylejligheder med tapasbar i underetagen

Klostergården bliver navnet på den tidligere erhvervsejendom på Klostertorvet i det centrale Aarhus. Den er i øjeblikket ved at blive omdannet til mindre ejerlejligheder, hvor bygherren sigter mod par og singler samt førstegangskøbere. Derfor forventer man, at nyheden, om at den legendariske tapasbar CANblau flytter ind i bygnings underetage, vil øge interessen og være med til at skabe et nyt bycenter på Klostertorvet.

Læs mere

07.
jul2015

CANblau åbner ny toprestaurant i Aarhus

Hvis der er en restaurant, som har fornyet madscenen i Aarhus, så er det om nogen den spanske tapas-restaurant, CANblau. Rammerne er efterhånden for små i de nuværende lokaler på Klosterport 2. Det har de efterhånden været længe. Men nu er det lykkedes folkene bag CANblau at finde drømmelokalerne, som har den helt rigtige størrelse.

Læs artiklen her

29.
jun2015

Fra drøm til virkelighed

Byggeriet på Strandpromenaden er i fuld gang og lejlighederne står klar til indflytning allerede medio 2016. Store maskiner, pilotering og fundamentarbejde er ikke det mest æstetiske i verden, og det kan være svært at få øje på skønheden. Men enhver drøm starter med et spadestik.

Læs mere

27.
mar2015

Ejerne er flyttet ind i Christmas Møllers Have

Salget er gået lidt hurtigere end forventet, så næsten alle de nye beboere er allerede flyttet ind i de 76 eksklusive ejerlejligheder i Vermlandsgade med udsigt over Christianshavn.

Læs mere

27.
mar2015

Eksklusive ejerlejligheder i hjertet af Aarhus

Det kommende år bliver der ivrig byggeaktivitet, når det aarhusianske ejendomsselskab Bricks går i gang med at renovere to sammenhængende ejendomme på Frue Kirkeplads.

I fremtiden vil de komme til at rumme 46 små, eksklusive lejligheder samt en stor restaurant.

Læs mere

20.
mar2015

Byggeriet på Strandpromenaden skudt i gang

Endelig er gravemaskinerne rykket ind på Strandpromenaden og byggeriet af 42 liebhaver-boliger er skudt igang

Læs mere

24.
feb2015

Christmas Møllers Have - 76 lejligheder overdraget

Det er med glæde og stolthed at vi kan meddele, at alle 76 lejligheder i Christmas Møllers Have er blevet overdraget til de nye ejere.

Læs mere

17.
dec2014

Liebhaveri brick by Bricks

Ejendomsudviklingsselskabet Bricks står bag prestigeprojektet Strandpromenaden, som har byggestart i denne uge. Der er tale om absolut liebhaveri fra det århusianske selskab, der dyrker udvikling af luksuriøse og spektakulære helhedsprojekter.

Læs mere

01.
dec2014

Byggeriet går i gang på Strandpromenaden

Efter en periode med nedrivning og klargøring er det første spadestik nu taget på Strandpromenaden.

Roligt, men sikkert vil området begynde at summe af liv fra mennesker og maskiner over de næste mange måneder, og som billederne viser, er udgravningen godt undervejs. Alle interesserede er naturligvis velkomne til at lægge vejen forbi byggepladsen, ligesom vi løbende vil dokumentere processen i nyhedsmails og på hjemmesiden.

Læs mere

01.
dec2014

Julestemning på Strandpromenaden

Inden længe sænker julefreden sig over det ganske land. Men på STRANDPROMENADEN vil den næste tid være præget af spændende aktivitet, eftersom byggeriet skrider frem på grunden. Hver fjerde lejlighed er allerede solgt, og det vil vi gerne markere, samt benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul med nyt fra byggeriet, et glas gløgg og en æbleskive.

Læs mere

27.
aug2014

Frederikplads-holdet samlet til sejltur

Frederikplads holdet samlet til sejltur i Svendborg på det gode skib ”Fylla”

Læs mere

27.
aug2014

Stjerne anmeldelse af vores nye lejer

Hvis udtrykket hærværk i denne sammenhæng skal tages bogstaveligt, må det stå for et frontalangreb mod al dårligdom, slaphed og ligegyldighed.

Læs mere

29.
jul2014

Ny lejer i Frederiks Allé 105

Fire unge århusianere er gået sammen og har skabt Restaurant Hærværk. Et sted med dagligt skiftende menukort, som bliver dikteret af lokale og friske råvarer.

Læs mere

28.
jul2014

Frederiks Plads snart byggeklar

Som det ses er nedrivningen færdiggjort og snart kan byggeriet af Frederiks Plads begynde. Frederiks Plads kommer til at bestå af et bolig- og erhvervsbyggeri, hvor der under bykvarteret vil blive et parkingsanlæg med plads til 400 biler.

Læs mere

12.
jun2014

Frederiks Plads på plads

Nu er lokalplanen på plads, så byggeriet af det ny bykvarter, Frederiks Plads, på grunden på Spanien, hvor DSBs komponentværksted tidligere lå, snart kan gå i gang. Den kom på plads, da byrådet onsdag gav den sin endelige godkendelse.

Læs mere

12.
jun2014

Bricks byder ny lejer velkommen

I Efteråret kan STOF2000 fejre mere end 30 års jubilæum. De har senest lanceret et nyt butikskoncept, hvor den fjerde etablering af ny butik fandt sted den 22. maj.  Stof2000 overtog 500 m2 velprofileret butikslejemål med central beliggenhed i Aarhus.

Læs mere

03.
apr2014

Stor interesse for ejerlejlighederne på Strandpromenanden

Otto Henry Bærentzens villa dannede den smukke ramme om præsentationen af byggeriet på Strandpromenaden for nogle af de kommende beboere.

Læs mere

01.
apr2014

En søndag i Strandpromenadens tegn

STRANDPROMENADEN var ramme for vores vores preview med deltagelse af arkitekt, bygherrer, leverandører og mange interesserede købere.

Læs mere

06.
mar2014

Nedrivning af Komponentværkstedet - Spanien 20

Nedrivningen af Komponentværkstedet har været i gang de sidste mange måneder, og er ved at være et overstået kapitel.

Læs mere

11.
feb2014

Rejsegilde – Vermlandsgade

Byggeriet af Christmas Møllers Have er nu så langt, at der blev afholdt rejsegilde onsdag den 5. februar 2014. Dette er en vigtig milepæl, der signalerer nedtælling til indflytning for beboerne. Rejsegildet handlede om at hylde byggeriet og takke håndværkerne. Det blev blandt andet gjort via taler af Finn Jørgensen fra totalentreprenør, CASA A/S og Philip Foss fra Bricks.

Læs mere

07.
feb2014

Gamle strandvillaer rives ned

Fire gamle villaer på Strandpromenaden er begyndt at blive revet ned for at give plads til 42 liebhaverboliger, som dels skal være i nye bygninger og dels i den ældste villa på promenaden i nummer 33, som får lov at bestå.

Læs mere

16.
jan2014

Nedrivining giver plads til eksklusive boliger på Strandpromenaden

Nedrivning giver plads til eksklusive boliger på Strandpromenaden

Se pressemeddelelse

22.
okt2013

Bricks investerer i boliggrund i Hellerup

Bricks har erhvervet selskabet Strandpromenaden i København med grund, projekt og lokalplan.

Læs mere

21.
okt2013

Et nyt Aarhus bygget af legoklodser

Et nyt Aarhus bygget af 50.000 legoklodser.

I efterårsferien vrimlede det med børn og Lego i Dome of Vision på havnen i Aarhus. Børnene kom med deres bud på et nyt Aarhus.

Læs mere

21.
okt2013

Danske Hospitalsklovne

Igen i år støtter Bricks Danske Hospitalsklovne. Med støtten er Bricks med til at give indlagte børn på landets hospitaler, et kærkomment pusterum i en ellers trist hverdag.

Læs mere

14.
okt2013

Byggeriet er i gang!

Nu er opførelsen af Christmas Møllers Have startet. Vi er netop gået i jorden, og kan byde de nye beboere velkommen til september 2014. Anden etape forventes at følge hurtigt efter og være klar til indflytning ca. 6 måneder efter.

Læs mere

10.
apr2013

Ny og attraktiv bydel i centrum af Aarhus

NCC Property Development A/S og Bricks A/S skaber en ny og attraktiv bydel i centrum af Aarhus.

Læs mere

29.
jan2013

Bricks opfører 76 nye lejligheder i KBH

Bricks A/S opfører i samarbejde med Totalentreprenør CASA og arkitektfirmaet Arkitema 8.400 m2 bolig på Vermlandsgade i København.

Læs mere

30.
nov2012

Bricks erhverver ejendom i Hellerup

Bricks A/S har erhvervet en større ejendom på i alt 7.212 m2. Ejendommen har en meget attraktiv beliggenhed på hjørnet af Strandvejen og Ahlmanns Allé i Hellerup.

Læs mere

17.
sep2012

Frichs-hallerne udlejet

Bricks A/S udlejer 3200 m2 på Søren Frichs Vej. Der udlejes 2000 m2 til Ditmer og 1200 m2 til WebDanmark.

Læs mere

19.
dec2011

FONA udvider

Bricks har indgået ny lejekontrakt med Fona, som udvider sin eksisterende butik på Østerbrogade i København. En helt ny og gennemrenoveret butik med nye flotte facader forventes at stå klar sidst på sommeren 2012.

Læs mere

08.
nov2011

H&M udvider i Kbh. C

H&M får nu endnu en butik centralt i København. Når Bricks har tilendebragt ombygningen og istandsættelsen af ejendommen i Købmagergade 36, står H&M klar til indflytning.

Læs mere

01.
aug2011

Salg af Elvirasminde

Bricks har solgt det attraktive og centralt beliggende ejendomskompleks Elvirasminde - også kendt som Chokoladefabrikken -  til Byggeselskab Olav de Linde. Ejendommen overtages pr. 1. september 2011.

Læs mere

11.
apr2011

Malling & Schmidt i Bricks ejendom

Lørdag 16. april åbner gourmetægteparret Rikke Malling og Thorsten Schmidt deres nye gastronomiske palæ på Grenåvej 127 - en ejendom som Bricks gennem flere måneder har forvandlet til restaurant i topklasse.

 

Læs mere

21.
feb2011

Bricks modtager byfornyelsespris

Bricks er blevet tildelt Århus Kommunes Byfornyelsespris 2010 for "nænsom og gennemgribende renovering" af Marselis Tværvej 4 i Århus.

Læs mere

31.
dec2010

Køb af større ejendomsportefølje

Bricks A/S køber større ejendomsportefølje i Århus og Storkøbenhavn på i alt 25.000m2 indeholdende blandt andet den smukke chokoladefabrik "Elvirasminde" i Århus.

Læs mere

21.
dec2010

Grund til udvikling af storstilet projekt

Bricks A/S har erhvervet en af DSB´s større ejendomme på centralværkstederne i Århus beliggende langs med Spanien og mellem Værkmestergade og Jægergårdsgade.

Læs mere

15.
aug2010

Nyansættelse

Morten Kløve er ansat som håndværker hos Bricks pr 15. august 2010.

Læs mere

22.
okt2009

Kapitaludvidelse og ny ejerkreds

Bricks A/S har netop gennemført en kapitaludvidelse og samtidig udvidet ejerkredsen. De nye aktionærer er selskaber, der er ejet af shipping- og forretningsmanden Peter Bohnsen og dennes familie.

Se presseomtale

01.
okt2009

Nyansættelse

Elsebeth Gutheil Stoker er den 1. oktober 2009 tiltrådt i Bricks A/S som kontorchef.

Læs mere

17.
jul2008

Bricks Spa & Wellness

Bricks er glade for at kunne offentliggøre at vi til august åbner Bricks Spa & Wellness.
Bricks Spa & Wellness er vores helt nye wellness center med beliggenhed på Grenåvej i Risskov. Her har du mulighed for et afbræk fra en stresset hverdag, samt forkælelse for krop og sjæl.

Læs mere