Rejsegilde på 42 eksklusive lejligheder på Strandpromenaden

De nye ejere, håndværkerne, rådgiverne og bygherren kunne primo oktober holde rejsegilde på det eksklusive byggeri på Strandpromenaden på Østerbro i København. Luksuslejlighederne er klar til indflytning medio 2016, men allerede nu er omkring halvdelen af lejlighederne solgt.

De grønne kranse var hængt op i pladsens store kran, de blå løbere var rullet ud, pølse- og kaffevognene var kørt på plads og fadene med petit four stillet frem til de mange gæster, der kom for at fejre rejsegildet for byggeriet på Strandpromenaden.

Per tradition holder en bygherre rejsegilde, når projekteringen samt det sidste spær er på plads på byggeriet. Ejendoms- og projektudviklingsselskabet Bricks holder fat i den gamle tradition, fordi de her har mulighed for at takke håndværkerne for det gode arbejde samt rådgiverne og myndighederne for samarbejdet under hele byggeprocessen. "Vi er sammen i færd med at skabe et ambitiøst, atypisk og ekstraordinært byggeri, som de kommende beboere kan glæde sig over nu og i fremtiden. Ligesom håndværkerne, rådgiverne og vi som bygherrer kan være stolte af, at vi har været en del af", udtalte direktør og medejer Philip Foss, Bricks A/S ved rejsegildet.

Han betegner Strandpromenaden som et meget komplekst og ambitiøst byggeri, som har krævet og kræver meget af alle de involverede. Det er noget ganske særligt at bygge 42 store ejerlejligheder med sundudsigt fra en unik beliggenhed i København. Byggeriet er af meget høj klasse i valg af materialer og løsninger, der meget sjældent ses herhjemme. Der er således god grund til en stor hyldest til håndværkere, ingeniører, arkitekter og underleverandører. Men vi har bestemt også venlige og rosende ord til Københavns Kommune, der har udvist forståelse for et projekt med en anderledes byplan, hvor de hele vejen har ydet en god sparring.   Kvaliteten af byggeriet understreges af, at Strandpromenaden er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects, MT Højgaard har totalentreprisen, Boffi leverer udstyr til køkkener og badeværelser, Gaggenau leverer hårde hvidevarer, og Dinesen leverer gulvene. Herudover har de kommende beboere endda haft mulighed for at sætte deres præg på valg af design, materialer, farver og løsninger i lejlighederne. Som en del af byggeriet på Strandpromenaden ligger Otto Henry Bærentzens villa på Strandpromenaden 33. Den er ved at blive omskabt til fire selvstændige boliger, som kommer til at ligge mellem de ni boligblokke med i alt 38 liebhaverlejligheder på mellem 100 m2 og 250 m2.