Over halvdelen af lejlighederne i Klostergaarden er solgt på rekordtid

26 af de 46 eksklusive lejligheder i Klostergaarden i hjertet af Aarhus er nu solgt på projektstadiet. De nye ejere er unge førstegangskøbere, forældre til unge og singler, der ønsker at bo centralt i byen i et hus med historie.

"Det var en voldsom start, som kom bag på mig. Jeg har aldrig været ude for noget lignende", fortæller ejendomsmægler Johan Nairn, Nybolig Bruuns Bro, der står bag salget, der blev promoveret ved en preview event i Klostergaarden den 10 september.                          

På trods af et massivt regnvejr på dagen trak arrangementet mange interesserede, der dagene efter resulterede i yderligere 11 underskrevne kontrakter. Lejlighederne er på mellem 43 og 86 m2, og køberne kan flytte ind fra maj 2016. Og interessen er stadig overvældende.

Bygning med historie Oprindelig blev rødstensejendommen opført til ”Hans Schourup & Jyllands Stål- og Maskinforretning A/S” og kom senest til at rumme Advokatfirmaet Bech-Bruun. Bag ombygningen står Luplau & Poulsen Arkitekter, der har lagt vægt på funktion, lys og stoflighed. 
"Køberne går efter husets DNA, den gamle bygning, de smukke hvælvede vinduer, de tykke murstensbuer og søjlerne. Og så ligger ejendommen mellem Vor Frue og Domkirken. Det tænder aarhusianerne på. De ved, det er epicentret i byen", forklarer han og fremhæver desuden tapasrestauranten CANBlau i stueetagen samt gårdterrassen og tagterrassen inde i ejendommens gård. 
"
Jeg ser det som et sikkert køb, som ejerne kan få solgt igen, den dag de skal videre og have en større lejlighed eller et hus", slutter Johan Nairn.

Klostergaarden ligger midt i den hyggelige del af byen med tapas-restauranten CANblau i stueetagen. Her er i arkitektens streg, som det vil se ud i foråret 2016.

Placering og udstyr gør prisen rigtig Det er ejendoms- og projektudviklingsselskabet Bricks A/S, der står bag Klostergaarden på hjørnet af Klostertorvet og Frue Kirkeplads, hvor direktør og medejer Martin Busk er glad for den store interesse for projektet. 

"Klostergaarden ligger på en smuk plads, der er en del af byens gågader. Da vi lavede udbudsmaterialet vidste vi, at placeringen ville appellere til mange, men vi havde dog ikke troet, at salget var gået så hurtigt", udtaler Martin Busk.
"Alligevel mener jeg, at prisen er den rigtige, fordi køberne får meget for deres investering. De kommer til at bo eksklusivt på et eftertragtet sted i Aarhus, hvor der er langt mellem tilsvarende udbud," slutter Martin Busk. Den fælles tagterrasse, som den vil tage sig ud, når huset er indflytningsklart. 

Læs mere om Klostergaarden på www.klostergaarden.nu

#####

SALG
Nybolig Bruuns Bro
T: +45 86 17 40 11
@: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. www.nybolig.dk

#####