Massiv forhåndsinteresse for at bo i Nicolinehus

Flere hundrede har indtil nu kontaktet projektudviklingsselskabet Bricks for at blive skrevet op til en ejerlejlighed i Nicolinehus på Aarhus Ø. Bricks har netop indgået samarbejde med danbolig, der skal stå for salget af ejerlejlighederne.

"Det er ekstremt overvældende - jeg har ikke oplevet noget lignende i mine 20 år i branchen".
Martin Busk, direktør og medejer af Bricks A/S, er overrasket over, at interessen for de 145 ejerlejligheder i Nicolinehus har været "så voldsom":
"Det er jo paradoksalt, for vi er slet ikke begyndt at markedsføre Nicolinehus endnu. De adskillige hundreder, som allerede er blevet skrevet op til en ejerlejlighed, begrunder først og fremmest deres interesse med Nicolinehus' unikke beliggenhed, nytænkende arkitektur og kvalitetsmaterialer".

danbolig starter salget til efteråret
Salget af de eftertragtede lejligheder starter til efteråret, og Bricks har valgt danbolig som ejendomsmægler. Her er Kristian Voldsgaard, indehaver af danbolig Aarhus City, begejstret for opgaven:
"Nicolinehus er et vanvittigt spændende projekt, og en af de mest inspirerende opgaver, man kan få som mægler. Den massive interesse kommer ikke bag mig - med den helt unikke beliggenhed og arkitektur tilbyder Nicolinehus som den eneste ejendom på Aarhus Ø udsigt over både bugt, by, træskibshavn og Riis Skov".

"Nicolinehus er en destination"
Bricks vandt et kommunalt udbud med "Nicolinehus" med en klar ambition om at skabe liv og midtbypuls på Aarhus Ø - samt en tæt sammenhæng med Aarhus C. Martin Busk betoner da også, at Nicolinehus bliver langt mere end blot en attraktiv ejendom, og han tror på, at det er en medvirkende forklaring på den store interesse for ejerlejlighederne:
"Nicolinehus bliver en destination - en destination med masser af tilbud om oplevelser til alle aarhusianere: Events, cafèer, restauranter, livsstilsbutikker, dagligvarebutikker, samt rekreative åndehuller og smukke, grønne uderum. Alt det skaber charmerende midtbystemning - kun få meter fra vandet".

"En fantastisk rejse"
Martin Busk ser frem til samarbejdet med danbolig:
"danbolig er kendetegnet ved en høj grad af professionalisme og har samtidig stor erfaring i at håndtere salg på Aarhus Ø, så jeg er helt tryg ved at lægge den store opgave i deres i hænder".
I danbolig fortæller, Kristian Voldsgaard, at han er "benovet" over samarbejdet:
"Salget af ejerlejlighederne i Nicolinehus bliver en fantastisk rejse for os, for jeg er sikker på, at der er rigtigt mange kvalitetsbevidste mennesker, der ønsker at blive en del af fortællingen om Nicolinehus".