Grund til udvikling af storstilet projekt

Bricks A/S har hermed fornøjelsen at kunne meddele, at selskabet har erhvervet en af DSB´s større ejendomme på centralværkstederne i Århus nærmere betegnet "Komponentværkstedet" beliggende langs med Spanien og mellem Værkmestergade og Jægergårdsgade. ÅRIC A/S der siden starten af halvfemserne, har forestået udviklingen af Centralværkstederne til en ny moderne bydel, har medvirket ved erhvervelsen.

DSB fortsætter sine aktiviteter i ejendommen og forventer, at kunne flytte disse til Sonnesgade, Århus ultimo 2012, hvorefter ejendommen rømmes endeligt.

Bricks A/S vil i den mellem liggende periode, i samarbejde med bl.a. arkitektfirmaet CF Møller og Århus Kommune udarbejde et oplæg til et nyt projekt for ejendommens fremadrettede anvendelse, der forventes, at blive en kombination af nyt kontor-, butiks- og boligbyggeri. Ejendommen har et grundareal på 13.575m2.

Ejendommen giver med dets størrelse og centrale beliggenhed i forhold til Århus Centrum, den offentlig transport samt generel infrastruktur en unik mulighed for, at skabe en ny velfungerende og sammenhængende bydel, på en for mange uset, men ikke desto mindre yderst interessant beliggenhed.

Bricks A/S ser frem til at kunne orientere om intentionerne bag projektet i starten af det nye år.

Læs mere