Flere familier får nu mulighed for en lejlighed i Frederiks Plads med udsigt udover både bugt, havn og skov. Det sker efter NCC har overdraget et område på Frederiks Plads, der oprindeligt skulle have huset kontorer, til ejendomsudviklingsselskabet Bricks. Bricks vil i stedet opføre lejligheder på arealet.

Bricks har i samarbejde med NCC stået bag udviklingen af Frederiks Plads, og Martin Busk, direktør i Bricks, uddyber:

"Efterspørgslen efter de boliger, der allerede er opført på pladsen har været stor, og vi har stadig mange henvendelser fra folk, der ønsker at bo på Frederiks Plads. Derfor har det været naturligt at imødekomme efterspørgslen og søge at inddrage mere areal til boligformål på området."

Ændring i lokalplanen
Frederiks Plads er en helt ny bydel med både boliger, butikker og erhverv. Pladsen binder Frederiksbjerg sammen med bymidten og den nye havnefront.

Konverteringen fra erhverv til bolig kræver dog en ændring af den eksisterende lokalplan, og der er derfor lokalplanarbejde i gang for øjeblikket.
Hvis lokalplanprocessen går som planlagt, vil opførelsen af de ekstra boliger gå i gang efter sommerferien.

Frederiks Plads hurtigere færdig
Administrerende direktør i NCC Property Development, Ole Faurby, der hidtil har arbejdet med planer om at opføre kontor på arealet, er mere end tilfreds:
"Den fælles aftale er det helt rigtige i forhold til vores timing. Vi er for øjeblikket i gang med at opføre et kontorhus, et såkaldt Company House, i det modsatte hjørne af Frederiks Plads, og kan Bricks igangsætte boliger nu, betyder det, at bydelen hurtigere bliver færdig. Det kommer også vores lejere til gode."

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Ole Faurby, administrerende direktør, NCC Property Development A/S,
Telefon +45 2488 7829
Martin Busk, direktør, Bricks
Telefon +45 20998972

Du kan også læse pressemeddelelsen her.