Ejerne er flyttet ind i Christmas Møllers Have

Salget er gået lidt hurtigere end forventet, så næsten alle de nye beboere er allerede flyttet ind i de 76 eksklusive ejerlejligheder i Vermlandsgade med udsigt over Christianshavn.   Skurvognene er fjernet, enkelte håndværkere færdiggør det sidste, legeredskaberne er klar til brug, og gartneren er i færd med at lægge sidste hånd på udearealerne. Ejendomskomplekset Christmas Møllers Have i Vermlandsgade er blevet færdigt til den aftalte tid, og alle lejligheder er blevet solgt inden afleveringen og til den udbudte pris. Så både de nye ejere og bygherren er tilfredse.   - Alle ved jo, at lejlighederne i landets største byer er efterspurgte og sælges hurtigt. Så jeg havde fra første færd store forventninger til Christmas Mølles Have, der har en helt unik placering centralt i byen med kort afstand til rekreative tilbud og alle former for offentlig transport samt centraladministrationen og andre store arbejdspladser, fortæller Philip Foss, der er direktør og medejer i ejendoms- og projektudviklingsselskabet Bricks, der står bag Christmas Møller Have. 

- Vi har haft en passende sammensætning af lejlighedstørrelser, hvor mange af de nye ejere har valgt de lidt større lejligheder, så de har kunnet få et ekstra værelse. Og så har mange været glade for, at alle lejligheder har vinduer i begge sider af bygningen, så dagslyset kommer ind fra flere sider, forklarer han. 

Amager er blevet populær

Tidligere var Amager ikke Københavns mest populære bydel, når man skulle vælge bolig. Men det er den blevet, efter kommunen i en årrække målrettet har planlagt, så øens gamle industri- og håndværkerbygninger nu er restaureret eller fjernet. I stedet er der blevet plads til attraktive boliger og rekreative områder som Amager Strandpark, Islands Brygge, Amager Fælled og Christianshavns Vold samt spændende erhvervsbyggeri, DR Byen og en afdeling af Københavns Universitet og med. For blot at nævne få af øens mange trækplastre. 

- Beliggenheden er vigtig for de nye beboere. De fleste vil gerne bo centralt, så de kan gå eller cykle – eller benytte metro, bus eller tog, når de skal på arbejde eller i byen, uddyber Philip Foss. 

Mange beboere har valgt at leve et liv uden egen bil, mens andre sætter stor pris på husets parkeringskælder.

En populær nyskabelse i Christmas Møllers Have er det store fællesrum til møder eller fester samt to gæstelejligheder, som kan benyttes, når man får familie og venner på besøg.  

- Med placeringen på Vermlandsgade har Christmas Møllers Have opfyldt alle ønskerne til lokal transport og rekreative områder. Og så har beboerne herudover fået en dejlig udsigt over København og Christianshavn, slutter Philip Foss.    

#####   Læs mere om Christmas Møllers Have på www.ChristmasMollersHave.dk   #####    

SALG
Ejerlejlighederne i Christmas Møllers Have udbydes til salg gennem
danbolig Amager
Sundbyvester Plads 2
2300 Københavns S
T: +45 32 59 14 07
@: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.