Byggeriet går i gang på Strandpromenaden

Ét spadestik tættere på drømmen
Efter en periode med nedrivning og klargøring er det første spadestik nu taget på STRANDPROMENADEN.

Roligt, men sikkert vil området begynde at summe af liv fra mennesker og maskiner over de næste mange måneder, og som billederne viser, er udgravningen godt undervejs. Alle interesserede er naturligvis velkomne til at lægge vejen forbi byggepladsen, ligesom vi løbende vil dokumentere processen i nyhedsmails og på hjemmesiden.

Fra interesse til salg
Fra allerførste dag har vi oplevet en meget høj interesse for byggeriet på landets måske bedste beliggenhed. Det vil vi meget gerne kvittere for, og vi er stolte over, at interessen udmønter sig i underskrevne købsaftaler. I skrivende stund er 25 % af alle boliger solgt, og flere handler står foran at blive afsluttet.

Vi kan derfor kun opfordre alle med interesse for projektet om at kontakte os for en uforpligtende snak og afklaring af eventuelle spørgsmål.

Julehygge på Strandpromenaden
Husk meget gerne tilmelding til vores julearrangement den 7. december, hvor vi er værter for et glas gløgg og en snak om byggeriets udvikling. Det er en god anledning til at ønske hinanden en glædelig jul og få sidste nyt fra byggeriet. Tilmelding sker på STRANDPROMENADEN-KØBENHAVN.DK