Bricks opfører 76 nye lejligheder i KBH

Det gamle København vokser og grænserne for nye bydele brydes. Til glæde for især børnefamilier, der gerne vil bo tæt på centrum og samtidige have frisk luft og grønne områder inde for gå- og cykelafstand

Med byggeriet af Christmas Møllers Have kan drømmen om at bo moderne, centralt og tæt på Christian firtals gamle København gå i opfyldelse. Bogstaveligt tal med udsigt til mere.

Moderne børnefamilier flytter ikke længere til et lille rækkehus i forstæderne, når den gamle to-treværelses bliver for trang.  Mange vil gerne blive tæt på byens muligheder, men samtidig have lys og luft med plads til familieliv.  Det er især disse familier Christmas Møllers Have henvender sig til.  Men der er naturligvis plads til alle, der bare gerne vil bo nyt og lækkert med udsigt til det gamle København.

På hjørnet af Christianshavn med udsigt til byens tårne  Bag byggeriet, der går i gang til foråret, står Bricks A/S, der straks så de fine muligheder ved den populære plads tæt på Christianshavn. "Det er en perfekt grund, hvor vi har mulighed for at bygge det, målgruppen efterspørger. Nemlig central beliggenhed, uforstyrret udsigt og plads til familieliv", siger direktør Philip Foss fra Bricks, der trods sin jyske oprindelse, har svært ved at skjule sin begejstring over det kommende byggeri. "Udsigten er helt unik. Uforstyrret af andet end solens gang mod aftenen over bl.a. byens tårne, Kløvermarken og Christianshavns Volde".

Store altaner og grøn gårdhave  Christmas Møllers Have bliver en harmonisk og naturligt sammenhængende del af Vermlandsgades røde facader. 76 lejligheder fordelt på 6 etager og en penthouse etage. Arkitektfirmaet Arkitema har tegnet Christmas Møllers Have som en sammenhængende L-struktur med vægt på beboernes trivsel.  Det betyder ideelle sol- og lysforhold og høj grad af privatliv på de store altaner og i de tilstødende rum. Til ejendommen kommer desuden en grøn gårdhave med bl.a. legeplads, solhjørner, motionsstativer og plantebed. "Vores vision med Christmas Møllers Have er at skabe en bolig for mennesker der vil mærke, at de er del af byen og samtidig have plads og rum til sig selv og familiens liv", fortæller Niels Christoffersen, fra Arkitema. Fakta  Beliggenhed: Vermlandsgade 24, 2300 København S Grunden, hvor der i alt opføres 8.400 m2 bolig, blev erhvervet i 2012. Ejendommen opføres i samarbejde med Totalentreprenør CASA og arkitektfirmaet Arkitema. 3-4 værelseslejligheder fra 77 m2 til 195 m2, hvor hovedparten har to altaner og to toiletter. Lejlighederne sælges af Danbolig Amager, Sundbyvester Plads 2, 2300 København fra 7. februar 13. Pris: fra 1.795.000,- Indflytning: medio 2014.

Se projektet

Links:
www.christmasmollershave.dk  www.bricks.dk 

Fotos: 
http://christmasmollershave.dk/download/Christmasmoller_3D_HIGH.zip
http://christmasmollershave.dk/download/Christmasmoller_3D_LOW.zip

For yderligere information, kontakt:

Philip Foss
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  
Telefon: 70122080