loading
Kronprinsen indviede 30 år gammelt egetræ på Frederiks Plads

05. November 2018

Kronprinsen indviede 30 år gammelt egetræ på Frederiks Plads

H.K.H. Kronprins Frederik indviede i sidste uge et 30 år gammelt egetræ på Frederiks Plads. 100 aarhusianske skoleelever hjalp ham med at plante træet.

Egetræet var en 50 års fødselsdagsgave fra Aarhus Kommune og blev plantet i samarbejde med organisationen Plant Et Træ, Domis, NCC Property Development og Bricks.
Læs mere om arrangementet her

Læs mere

NY KULBRO I AARHUS SKAL FORBINDE SYDHAVNEN OG MIDTBYEN

02. Marts 2018

NY KULBRO I AARHUS SKAL FORBINDE SYDHAVNEN OG MIDTBYEN

Den nye kulbro binder Frederiksplads og Sydhavnen sammen.

Læs mere om den kommende kulbor her: https://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE10360155/aarhus-faar-hoej-sti-med-vinterhaver-og-rutsjebaner/ https://stiften.dk/kultur/Se-billederne-Saadan-kommer-Sydhavnens-gamle-Kulkranspor-til-at-se-ud/artikel/502565

Læs mere

NY PROJEKTCHEF FOR DET NYE EJENDOMSPROJEKT NICOLINEHUS

02. Marts 2018

NY PROJEKTCHEF FOR DET NYE EJENDOMSPROJEKT NICOLINEHUS

Bricks henter projektchef fra Niras til 40.000 kvm. projekt på Aarhus Ø. "67-årige Finn Faurholt kommer fra en stilling som chef for byggeriafdelingen i Aarhus i Danmarks tredjestørste rådgivende ingeniørvirksomhed Niras, hvor han har været ansat i over 40 år." - estatemedia.dk

KOM MED BAG BYGGERIET PÅ FREDERIKS PLADS

13. Februar 2018

KOM MED BAG BYGGERIET PÅ FREDERIKS PLADS

"Byggeriet på Frederiks Plads går støt og roligt fremad, og lige før jul kunne de første flytte ind i de nye lejligheder. Vi har fået en rundvisning på byggepladsen." - stiften.dk

NICOLINEHUS FÅR SIN EGEN BRONZESKULPTUR

09. Februar 2018

NICOLINEHUS FÅR SIN EGEN BRONZESKULPTUR

Nicoline Koch, som Nicolinehus er opkaldt efter, fa?r nu sin egen bronzeskulptur udarbejdet af den talentfulde Line? Thordarson. Vi ha?ber, at Aarhus tager godt imod dette smukke kunststykke, som er dedikeret til byen. Læs meget mere i seneste artikel af Aarhus Stiftstidende.

UDVIKLINGEN AF NICOLINEHUS OG AARHUS Ø

13. Oktober 2017

UDVIKLINGEN AF NICOLINEHUS OG AARHUS Ø

Læs meget mere om planerne med udviklingen af Nicolinehus, samt Aarhus Ø som helhed, i seneste artikel fra Aarhus Stiftstidende.

BRICKS SÆLGER BOLIGPROJEKT PÅ 37.500 KVM TIL GEFION

24. August 2017

BRICKS SÆLGER BOLIGPROJEKT PÅ 37.500 KVM TIL GEFION

"Rødovre Port bliver nu en realitet. 3-cifret millionhandel netop lukket. På vegne af Bricks har Colliers International solgt byggeretten til opførelse af projekt Rødovre Port til Gefion Group, som udvikler et boligprojekt på 37.500 kvm. Gefion Group investerer 800 millioner kr. i projektet." - byensejendom.dk

HOLD ØJE MED NICOLINEHUS PÅ FACEBOOK

03. Juli 2017

HOLD ØJE MED NICOLINEHUS PÅ FACEBOOK

Husk at du altid kan holde dig opdateret om Nicolinehus på Aarhus Ø på vores nye Facebookside - Nicolinehus. Her vil du kunne følge hele projektet på tætteste hånd. Vi håber, I vil give siden et like med på vejen!

MASSIV FORHÅNDSINTERESSE FOR AT BO I NICOLINEHUS

16. Juni 2017

MASSIV FORHÅNDSINTERESSE FOR AT BO I NICOLINEHUS

Flere hundrede har indtil nu kontaktet projektudviklingsselskabet Bricks for at blive skrevet op til en ejerlejlighed i Nicolinehus på Aarhus Ø. Bricks har netop indgået samarbejde med danbolig, der skal stå for salget af ejerlejlighederne.

Flere hundrede har indtil nu kontaktet projektudviklingsselskabet Bricks for at blive skrevet op til en ejerlejlighed i Nicolinehus på Aarhus Ø. Bricks har netop indgået samarbejde med danbolig, der skal stå for salget af ejerlejlighederne. "Det er ekstremt overvældende - jeg har ikke oplevet noget lignende i mine 20 år i branchen". Martin Busk, direktør og medejer af Bricks A/S, er overrasket over, at interessen for de 145 ejerlejligheder i Nicolinehus har været "så voldsom": "Det er jo paradoksalt, for vi er slet ikke begyndt at markedsføre Nicolinehus endnu. De adskillige hundreder, som allerede er blevet skrevet op til en ejerlejlighed, begrunder først og fremmest deres interesse med Nicolinehus' unikke beliggenhed, nytænkende arkitektur og kvalitetsmaterialer". danbolig starter salget til efteråret Salget af de eftertragtede lejligheder starter til efteråret, og Bricks har valgt danbolig som ejendomsmægler. Her er Kristian Voldsgaard, indehaver af danbolig Aarhus City, begejstret for opgaven: "Nicolinehus er et vanvittigt spændende projekt, og en af de mest inspirerende opgaver, man kan få som mægler. Den massive interesse kommer ikke bag mig - med den helt unikke beliggenhed og arkitektur tilbyder Nicolinehus som den eneste ejendom på Aarhus Ø udsigt over både bugt, by, træskibshavn og Riis Skov". "Nicolinehus er en destination" Bricks vandt et kommunalt udbud med "Nicolinehus" med en klar ambition om at skabe liv og midtbypuls på Aarhus Ø - samt en tæt sammenhæng med Aarhus C. Martin Busk betoner da også, at Nicolinehus bliver langt mere end blot en attraktiv ejendom, og han tror på, at det er en medvirkende forklaring på den store interesse for ejerlejlighederne: "Nicolinehus bliver en destination - en destination med masser af tilbud om oplevelser til alle aarhusianere: Events, cafèer, restauranter, livsstilsbutikker, dagligvarebutikker, samt rekreative åndehuller og smukke, grønne uderum. Alt det skaber charmerende midtbystemning - kun få meter fra vandet". "En fantastisk rejse" Martin Busk ser frem til samarbejdet med danbolig: "danbolig er kendetegnet ved en høj grad af professionalisme og har samtidig stor erfaring i at håndtere salg på Aarhus Ø, så jeg er helt tryg ved at lægge den store opgave i deres i hænder". I danbolig fortæller, Kristian Voldsgaard, at han er "benovet" over samarbejdet: "Salget af ejerlejlighederne i Nicolinehus bliver en fantastisk rejse for os, for jeg er sikker på, at der er rigtigt mange kvalitetsbevidste mennesker, der ønsker at blive en del af fortællingen om Nicolinehus".

Læs mere

loading
Nyheder