Marselis Tværvej 4

Marselis Tværvej 4 rummer ti lejere fordelt fra stueetagen til 2. sal. Den over 100 år gamle ejendom, stod klar til indvielse den 1. juni 2010 efter 2 års omfattende istandsættelse og fremstår i dag, som et flot og moderne kontor.

Læs mere

Søren Frichs Vej 44

Ejendommen er totalrenoveret og fremstår både ude og inde i elegant arkitektonisk stil. Ejendommen består af to bygninger, som begge har store facadevinduer ud til Frichsparken. Beliggenheden er nær Frichsparken og med få km til Århus centrum, byens ringveje samt motorvej.

Læs mere

Frederiksgade 35-37

Moderniseret ejendom beliggende i Frederiks"gå"gade i Århus centrum. Ejendommen består af 1 butik fordelt på stuen og 1.sal. Butikken er indrettet til byens eksklusive wellness "Helle Thorup Spa".

Læs mere

Frederiksgade 31

Den hyggelige lille ejendommen er beliggende i Frederiks"gå"gade i hjertet af Århus. Ejendommen består af 2 butikker samt 1 kontor.

Læs mere

Frederiks Allé 75

Markant hjørneejendom beliggende på Frederiksbjerg på hjørnet af Frederiks Allé og Hallsti med kort afstand til Bruuns Galleri/Banegården og nær alle byens øvrige faciliteter. Ejendommen som består af 3 bygninger har i alt 30 regulære lejligheder til beboelse.

Læs mere

Frederiks Allé 105

Ejendommen er beliggende på Frederiksbjerg ved Jægergårdsgade, som er i rivende udvikling med spændende specialbutikker og restaurationsliv. Ejendommen i 4 etager består af 12 lejligheder til beboelse samt 2 butikker.

Læs mere

J.M. Mørksgade 1

Markant og klassisk hjørneejendom særdeles attraktivt beliggende midt i Århus Centrum på hjørnet af Østergade og Frederiksgade. Ejendommen i 3 etager består af butik i stueetagen indrettet til Thorsen Møbler, nyindrettet kælder, 5 boliglejemål og 3 kontorlejemål.

Læs mere

Grenåvej 127

Flot domicil ejendom i 2 etager plus kælder beliggende med stor synlighed direkte ud til Grenåvej kort fra Århus centrum. Ejendommen er nyistandsat til restaurationsformål, hvor den skal danne de nye rammer for restaurant "Malling og Schmidt".

Læs mere

Vestergade 5

Gennemrestaureret ejendom i Århus City beliggende i den eksklusive gå-gade del af Vestergade med kort afstand til Store Torv og Magasin. Ejendommen består af et forhus med 3 eksklusive butikker (Woolford, Utzon og Mulberry), 2 erhverv samt 5 boliglejemål. Baghuset består af 2 erhverv.

Læs mere

M.P. Bruunsgade 31

Smuk og totalrenoveret ejendom beliggende i attraktiv og aktiv butiksgade ved Bruuns Galleri. Ejendommen i 3 etager er indrettet med restaurant Nordisk Spisehus i stueetage og underetage, 2 lejligheder på 1. og 2. sal samt 3 værelser på 3. sal til beboelse.

Læs mere