Marselis Tværvej 4

Marselis Tværvej 4 rummer ti lejere fordelt fra stueetagen til 2. sal. Den over 100 år gamle ejendom, stod klar til indvielse den 1. juni 2010 efter 2 års omfattende istandsættelse og fremstår i dag, som et flot og moderne kontor.

Læs mere

Søren Frichs Vej 44

Ejendommen er totalrenoveret og fremstår både ude og inde i elegant arkitektonisk stil. Ejendommen består af to bygninger, som begge har store facadevinduer ud til Frichsparken. Beliggenheden er nær Frichsparken og med få km til Århus centrum, byens ringveje samt motorvej.

Læs mere

Strandvejen 201

Arkitektonisk smuk ejendom med en eksklusiv beliggenhed på hjørnet af Strandvejen og Ahlmanns Allé. Ejendommen indeholder 33 boliglejemål samt 11 erhvervslejemål.

Læs mere

Øverødvej 11

Præsentabel ejendom. Attraktivt beliggende meget centralt tæt ved Holte Midtpunkt og station med udsigt over grønne områder. Ejendommen indeholder 2 erhvervslejemål og 6 boliger, hvoraf 5 er totalt istandsat.

Læs mere

Sankt Peder Stræde 10

Charmerende og smuk ejendom, centralt beliggende i det indre København i det hyggelige og historiske latinerkvarter, tæt på strøget. Bygningen er opført i 5 etager med 12 boliger, 5 kontorer samt 2 lejemål i kælder til butik.

Læs mere

Frederiksgade 35-37

Moderniseret ejendom beliggende i Frederiks"gå"gade i Århus centrum. Ejendommen består af 1 butik fordelt på stuen og 1.sal. Butikken er indrettet til byens eksklusive wellness "Helle Thorup Spa".

Læs mere

Frederiksgade 31

Den hyggelige lille ejendommen er beliggende i Frederiks"gå"gade i hjertet af Århus. Ejendommen består af 2 butikker samt 1 kontor.

Læs mere

Købmagergade 36

Nyistandsat ejendom på hjørnet af Kronprinsensgade og Købmagergade - én af de mest befærdede gågader i København. Ejendommen består af et klassisk forhus i 3 etager med 1 butik, 2 kontorer og 1 liebhaverbolig samt et 4 etagers baghus i pakhus stil til 1 butik, 1 showroom og 4 etager til erhvervsformål.

Læs mere

Østerbrogade 62

Markant og moderniseret hjørneejendom i 4 etager meget synligt beliggende mellem søerne og Trianglen med facade mod både Østerbrogade og Slagelsegade. Ejendommen omfatter 2 store butikker samt 10 kontorlejemål og 1 beboelseslejemål.

Læs mere

Frederiks Allé 75

Markant hjørneejendom beliggende på Frederiksbjerg på hjørnet af Frederiks Allé og Hallsti med kort afstand til Bruuns Galleri/Banegården og nær alle byens øvrige faciliteter. Ejendommen som består af 3 bygninger har i alt 30 regulære lejligheder til beboelse.

Læs mere

Heden 6

Ejendom i 1 plan til kontor/butik.

Læs mere

Frederiks Allé 105

Ejendommen er beliggende på Frederiksbjerg ved Jægergårdsgade, som er i rivende udvikling med spændende specialbutikker og restaurationsliv. Ejendommen i 4 etager består af 12 lejligheder til beboelse samt 2 butikker.

Læs mere

Frederiksborggade 12

Arkitektonisk smuk ejendom i 5 etager. Centralt beliggende på Strøget lige ved Nørreport Station. Ejendommen indeholder 1 butik, 2 store lejligheder til beboelse samt 2 kontorer.

Læs mere

Haderslevvej 90

Ejendommen i 3 etager samt kælder og lagerbygninger i gården. Er særdeles velbeliggende i byzone med direkte adgang til gade og vej.

Læs mere

J.M. Mørksgade 1

Markant og klassisk hjørneejendom særdeles attraktivt beliggende midt i Århus Centrum på hjørnet af Østergade og Frederiksgade. Ejendommen i 3 etager består af butik i stueetagen indrettet til Thorsen Møbler, nyindrettet kælder, 5 boliglejemål og 3 kontorlejemål.

Læs mere

Enghavevej 25

Meget synligt beliggende ejendom tæt på aktivt handels- og boligområde lige ved Vesterbrogade og Carlsberg.

Læs mere

Grenåvej 127

Flot domicil ejendom i 2 etager plus kælder beliggende med stor synlighed direkte ud til Grenåvej kort fra Århus centrum. Ejendommen er nyistandsat til restaurationsformål, hvor den skal danne de nye rammer for restaurant "Malling og Schmidt".

Læs mere

Gentoftegade 16

Ejendommen en fuldt udlejet til Begravelse Danmark A/S og til beboelseslejemål. Ejendommen er attraktivt beliggende på hjørnet af Kirketorvet og Gentoftegade og med kort afstand til Gentofte Sø.

Læs mere

Vestergade 5

Gennemrestaureret ejendom i Århus City beliggende i den eksklusive gå-gade del af Vestergade med kort afstand til Store Torv og Magasin. Ejendommen består af et forhus med 3 eksklusive butikker (Woolford, Utzon og Mulberry), 2 erhverv samt 5 boliglejemål. Baghuset består af 2 erhverv.

Læs mere

M.P. Bruunsgade 31

Smuk og totalrenoveret ejendom beliggende i attraktiv og aktiv butiksgade ved Bruuns Galleri. Ejendommen i 3 etager er indrettet med restaurant Nordisk Spisehus i stueetage og underetage, 2 lejligheder på 1. og 2. sal samt 3 værelser på 3. sal til beboelse.

Læs mere

Ringstedgade 50-52

Ejendommen er velbeliggende synligt beliggende ud mod Ringstedgade umiddelbart overfor Næstved Sygehus. Ejendommen indeholder 2 butikker.

Læs mere