Vestergade 8

I hjertet af Aarhus ligger Vestergade 8, som i 2015 er blevet ombygget og solgt. Det gamle advokatkontor er blevet ombygget til 12 fantastiske ejerlejligheder, som stod færdige ved udgangen af 2015, og de nye lejere er flyttet ind.

Læs mere

Frederiks Allé 75

Markant hjørneejendom beliggende på Frederiksbjerg på hjørnet af Frederiks Allé og Hallsti med kort afstand til Bruuns Galleri/Banegården og nær alle byens øvrige faciliteter. Ejendommen som består af 3 bygninger har i alt 30 regulære lejligheder til beboelse.

Læs mere

Frederiks Allé 105

Ejendommen er beliggende på Frederiksbjerg ved Jægergårdsgade, som er i rivende udvikling med spændende specialbutikker og restaurationsliv. Ejendommen i 4 etager består af 12 lejligheder til beboelse samt 2 butikker.

Læs mere

Jægergaardsgade 144

Gedigen beboelsesejendom i 4 etager beliggende på Frederiksbjerg mellem Strandvejen og Bruuns Galleri. Ejendommen består af 12 lejligheder til beboelse.

Læs mere

Skt. Pauls Gade 66

Klassisk ejendom beliggende på Frederiksbjerg med 2 minutters gang fra grønttorvet og nær alle byens faciliteter. Ejendommen i 4 etager består af 10 regulære lejligheder til beboelse.

Læs mere

J.M. Mørksgade 1

Markant og klassisk hjørneejendom særdeles attraktivt beliggende midt i Århus Centrum på hjørnet af Østergade og Frederiksgade. Ejendommen i 3 etager består af butik i stueetagen indrettet til Thorsen Møbler, nyindrettet kælder, 5 boliglejemål og 3 kontorlejemål.

Læs mere

Skanderborgvej 27

Velbeliggende ejendom på Langenæs med kort afstand til byens faciliteter. Ejendommen i 5 etager består af 10 regulære lejligheder, 3 værelser samt 2 nyetablerede taglejligheder til beboelse.

Læs mere

Skanderborgvej 19

Velbeliggende ejendom på Langenæs med kort afstand til byens faciliteter. Ejendommen i 5 etager består af 12 regulære lejligheder til beboelse herunder 10 nyistandsatte lejligheder og 2 nyetablerede taglejligheder.

Læs mere

Trepkasgade 12

Arkitektonisk flot og moderniseret ejendom beliggende i attraktivt område på Frederiksbjerg Vest. Ejendommen er i 3 etager og består af 6 lejligheder til beboelse.

Læs mere

I.P. Jacobsensvej 46

Gedigen ejendom i 3 etager beliggende i hyggeligt og populært område i Åbyhøj få minutters kørsel fra Århus centrum. Ejendommen består af 2 opgange med i alt 10 lejligheder til beboelse.

Læs mere

Vestergade 5

Gennemrestaureret ejendom i Århus City beliggende i den eksklusive gå-gade del af Vestergade med kort afstand til Store Torv og Magasin. Ejendommen består af et forhus med 3 eksklusive butikker (Woolford, Utzon og Mulberry), 2 erhverv samt 5 boliglejemål. Baghuset består af 2 erhverv.

Læs mere

M.P. Bruunsgade 31

Smuk og totalrenoveret ejendom beliggende i attraktiv og aktiv butiksgade ved Bruuns Galleri. Ejendommen i 3 etager er indrettet med restaurant Nordisk Spisehus i stueetage og underetage, 2 lejligheder på 1. og 2. sal samt 3 værelser på 3. sal til beboelse.

Læs mere